top, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΥΓΕΙΑ, ΛΑΡΙΣΑ

“Μαζί μια Αγκαλιά” στη Λάρισα από 9 ως 15 Μαΐου!

Μαζί δημιουργούμε μια μεγάλη αγκαλιά και προάγουμε τον εθελοντισμό στην πράξη
Δίνουμε αίμα από το αίμα μας. Γινόμαστε δωρητές οργάνων του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων και μυελού των οστών με το Όραμα Ελπίδας.
Συμβάλλουμε στο έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, του Χαμόγελου του Παιδιού, του ΟΚΑΝΑ, του Make a Wish, του Κέντρου Κοινωνικής Πρόληψης της Περιφέρειας Θεσσαλίας, των Φαρμακοποιών του Κόσμου.
Γινόμαστε ένα με τους ασθενείς και προάγουμε τη δράση τους.
Της Ελληνικής Ομοσπονδίας για το Διαβήτη, του Συλλόγου Καρκινοπαθών, της Ένωσης Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών, του Συλλόγου Θαλασσαιμίας και Δρεπανοκυτταρικής Αναιμίας, του Συλλόγου Νεφροπαθών, του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων με Αυτισμό.
Τους ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή τους. Αποτελεί τιμή για τη διοργάνωση.
Ελπίζουμε μέσα από την προσπάθεια αυτή να μπει ένα λιθαράκι στο έργο τους και κάποιοι από τους συνανθρώπους μας, που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις, να αισθανθούν λίγο καλύτερα.
Σύντομα θα είναι διαθέσιμο το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων και θα ανακοινωθούν οι χορηγοί που συνέβαλλαν τα μέγιστα για την πραγματοποίηση ενός ονείρου που επιθυμούμε όλοι εμείς να γίνει θεσμός για την πόλη μας.
Διοργάνωση : Φαρμακευτικός Σύλλογος Λάρισας, Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, Περιφέρεια Θεσσαλίας.