Γιατροί, Πνευμονολόγος

Γουργουλιάνης: Οδηγίες προς θετικούς στον κορωνοϊό, αλλά με θετική σκέψη!

Τρομαγμένοι άνθρωποι παντού, στα τηλέφωνα, στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης ! Τώρα μένουμε όλοι σπίτι και δυστυχώς βλέπουμε τις πολύωρες τηλεοπτικές εκπομπές με πρωτόγνωρες εικόνες μέσα από τις Εντατικές και τις κλινικές με ασθενείς με κορονοιό, μερικές φορές με τη συμμετοχή γιατρών. Αυτές οι έντονες, συναισθηματικά φορτισμένες εικόνες, αφορούν ελάχιστους από όσους βρεθούν θετικοί και σχεδόν κανένα από τους νεότερους και υγιέστερους.
Όπως πάντα όμως αυτές οι έντονες εικόνες νικούν τη λογική και δίνουν χώρο στη φοβία. Να ξέρετε όμως ότι χιλιάδες συνάνθρωποί μας που βρέθηκαν θετικοί είναι στο σπίτι με λίγο πυρετό και ήπια συμπτώματα! Χρειάζονται μόνο ένα γιατρό της πρωτοβάθμιας φροντίδας να τους παρακολουθεί και να μιλάνε μαζί του.
Ευχηθείτε στον Μπάμπη, το Στέλιο, το Θάνο, το Γιάννη και όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές που εργάζονται με αυταπάρνηση στις Πνευμονολογικές, Παθολογικές κλινικές και τις Μονάδες Εντατικής, και δεν θα δείτε ποτέ στις τηλεοράσεις, να έχουν δύναμη και υγεία να υποδεχθούν τους λιγότερους που θα χρειασθούν τελικά βοήθεια!