Ειδήσεις

Κρυολόγημα: Γιατί δεν πρέπει να τρώτε γαλακτοκομικά

Επί αιώνες οι άνθρωποι πίστευαν ότι η κατανάλωση γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων όταν έχουν κρυολόγημα, επιδεινώνει τα συμπτώματα επειδή αυξάνει την παραγωγή βλέννας στη μύτη και τον λαιμό.

Μέχρι σήμερα όμως, η άποψη αυτή δεν είχε τεκμηριωθεί επιστημονικά.

Νέα έρευνα, έδειξε για πρώτη φορά ότι η κατανάλωση γάλακτος πράγματι επιδεινώνει τα συμπτώματα, τουλάχιστον στους ασθενείς με υπερβολική έκκριση βλέννας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ