ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, ΛΑΡΙΣΑ

ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Νέο υπερσύγχρονο τμήμα Check up – Προσφορά πακέτου για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

To ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, με διαρκή παρουσία 12 ετών και προσφορά υψηλών παροχών υγείας στους πολίτες της Κεντρικής Ελλάδας δημιούργησε ένα πλήρως οργανωμένο τμήμα CheckUp, στελεχωμένο με άριστα εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και με εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής.

Με βασική αρχή την  παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών προληπτικών ελέγχων για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικιακής ομάδας, η επιστημονική ομάδα του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας σχεδίασε τα εξειδικευμένα πακέτα “Feel Up, ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε ατόμου. Γνωρίστε όλα τα πακέτα Feel Up στο site του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στο link:  https://www.iaso.gr/thessalias/geniki-kliniki/ypiresies/tmima-check-up

Το τμήμα Check Up του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι οργανωμένο έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η συνεχής ροή των επισκεπτών, για τη διενέργεια των εξετάσεων και τις επισκέψεις στις διάφορες ιατρικές ειδικότητες, με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς καθυστερήσεις.

Γιορτάζοντας σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, για ολόκληρο τον Απρίλιο με την αγορά ενός πακέτου Check-Up της επιλογής σας, το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας σας προσφέρει δωρεάν το εξιδεικευμένο πακέτο εξετάσεων «Feel Up Basic».

Προγραμματίστε άμεσα το ραντεβού σας στο Τμήμα Check Up του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και φροντίστε την υγεία σας.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 – 17:00

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2410 996014, 2410 996005

Email: callcenter.thessalias@iaso.gr