ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΥΓΕΙΑ, Μαγνησία

ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

Η Εθελοντική Αιμοδοσία Νοσοκομείου Βόλου μας απέστειλε έκκληση για συμμετοχή των μελών του ΕΣΒ σε δράσεις εθελοντικής αιμοδοσίας με το παρακάτω μήνυμα:

“Μπροστά σε έναν χειμώνα γεμάτο προκλήσεις για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, καθώς η πανδημία SARS-CoV-2 είναι ακόμα εδώ, οι Υπηρεσίες Αιμοδοσίας, συνεχίζει το πλάνο εξορμήσεων, με σκοπό να έρθει κοντά στον εθελοντή αιμοδότη. Στόχος είναι να ξεπεραστούν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όπου υπήρξε μικρότερη προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών στις υπηρεσίες αιμοδοσίας των νοσοκομείων, με αποτέλεσμα τα αποθέματα αίματος της χώρας να μειωθούν σημαντικά και να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στους ασθενείς που χρειάζεται να μεταγγιστούν. Για τους λόγους αυτούς, προσκαλούμε νέους και παλιούς εθελοντές αιμοδότες να ανταποκριθούν στις ανάγκες αυτής της δύσκολης περιόδου και να προσέλθουν για εθελοντική αιμοδοσία.

·21/02/22 ΛΕΣΧΗ  ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ   (ΤΕΡΜΑ ΠΟΛΥΜΕΡΗ-ΣΤΑΔΙΟΥ) 17:00-19:00

·22/02/2022 ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 09:00-13:00

·23/02/22 304 ΠΕΒ ( ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ )

·28/02/22  ΙΩΛΚΟΥ & ΚΩΝΣΤΑΝΤΑ

Για τη διεξαγωγή της αιμοδοσίας θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών αιμοδοτών.
Ας κάνουμε το βήμα της εθελοντικής αιμοδοσίας!
Ας χαρίσουμε το πιο σημαντικό δώρο,
τη ζωή!”

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου έχει τράπεζα αίματος για τους συναδέλφους εμπόρους που έχουν ανάγκη, όσοι επιθυμείτε μπορείτε να προσφέρετε. Παρακαλούμε μην αγνοήσετε αυτό το μήνυμα είναι μια μεγάλη προσφορά που δεν κοστίζει τίποτα.