ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΥΓΕΙΑ, ΛΑΡΙΣΑ

ΝΕΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣΤΟΥ ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, με γνώμονα την  ολοκληρωμένη φροντίδα της γυναίκας, δημιούργησε το πιο σύγχρονο Κέντρο Μαστού στην Κεντρική Ελλάδα. Σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής, κάτω από την ασφάλεια που παρέχει εδώ και 12 χρόνια το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία, συγκεντρώθηκαν  οι καλύτεροι εξειδικευμένοι στο μαστό επιστήμονες, οι οποίοι, με Υπεύθυνη την Αικατερίνη Βάσιου, Univ. Prof. Dr. Med, Ακτινοδιαγνώστρια, παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την πρόληψη, την αντιμετώπιση, τη θεραπεία και την αποκατάσταση των παθήσεων του μαστού.

Στο Κέντρο διενεργείται προσυμπτωματικός έλεγχος (screening) μαστού σε όλα τα επίπεδα πρώιμης διάγνωσης, όλες οι διαγνωστικές εξετάσεις, όλες οι επεμβάσεις που αφορούν τις καλοήθεις και κακοήθεις παθήσεις του μαστού, καθώς και η μετεγχειρητική παρακολούθηση κυρίως των περιπτώσεων καρκίνου μαστού.

Τεχνολογικά, το νέο Κέντρο Μαστού του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας υπερέχει με διαφορά, καθώς διαθέτει τον  πρώτο εξειδικευμένο Υπερηχοτομογράφο μαστού LogiqP10, με σημαντικά υψηλότερη ευκρίνεια, με δυνατότητα ελαστογραφίας   ShearWave, καθώς και τον υπερσύγχρονο Ψηφιακό Μαστογράφο  με  δυνατότητα τομοσύνθεσης σε πυκνούς μαστούς, με ελάχιστη ακτινοβολία, ο οποίος υποστηρίζει και στερεοτακτική βιοψία και τοποθέτηση σύρματος hook, με ακρίβεια χιλιοστού για τη σήμανση της πιθανής βλάβης.

Υπάρχει άμεση υποστήριξη από το  τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, όπου στις πολλαπλές χειρουργικές αίθουσες δίνεται η  δυνατότητα σήμανσης λεμφαδένα φρουρού, είτε με ραδιοϊσότοπα είτε με εξωσκόπιο & ICG (ανίχνευση με πράσινη ινδοκυανίνη).

Παράλληλα, χωρίς η γυναίκα να ταλαιπωρηθεί, παρέχεται η δυνατότητα για 2η ιατρική γνωμάτευση από τους καλύτερους ιατρούς συνεργάτες του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας όλων των ειδικοτήτων σε ολόκληρη την Κεντρική Ελλάδα. Το Κέντρο Μαστού υποστηρίζεται από εξειδικευμένο Ογκολογικό Συμβούλιο Μαστού, για την αναλυτική διερεύνηση ογκολογικών περιστατικών που χρήζουν συνεργασίας άλλων ειδικοτήτων του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, όπως Παθολόγου Ογκολόγου, Ακτινοθεραπευτή, Παθολογοανατόμου, Χειρουργού μαστού. Επίσης, κάθε γυναίκα παίρνει γρήγορα και  ασφαλή αποτελέσματα ταχείας βιοψίας και μόνιμων παρασκευασμάτων από το Παθολογοανατομικό εργαστήριο του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

Τέλος, αξίζει να τονίσουμε, πως το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, πρωτοπόρο στη χρήση καινοτόμων εφαρμογών των υπηρεσιών υγείας, εφαρμόζει ήδη τον ψηφιακό ιατρικό φάκελο ασθενή (ECH), ένα εξελιγμένο λογισμικό, το οποίο έχει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής καταγραφής, επεξεργασίας, αρχειοθέτησης και εύκολης πρόσβασης σε  κάθε ιατρική πράξη και απεικόνιση των ασθενών του. Συνεπώς, οι γυναίκες που θα εμπιστευθούν το Κέντρο Μαστού ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, αποκτούν δικό τους ψηφιακό φάκελο, όπου ο γιατρός τους θα έχει πρόσβαση στο ιστορικό τους και σε προηγούμενες εξετάσεις, απαραίτητες για τη σωστότερη, ολοκληρωμένη  διάγνωση και θεραπεία.

Για πληροφορίες και ραντεβού  καλέστε καθημερινά στο 2410996153