ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΥΓΕΙΑ

Επίσκεψη εργασίας του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Φώτης Σερέτης με τον Διοικητή του Γ.Ν.Βόλου Ντόκο Ιωάννη

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποίησε την Τρίτη 11-1-2022 στο Γ.Ν. Βόλου «Αχιλλοπούλειο» ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Φώτης Σερέτης όπου είχε μια γόνιμη, άριστη και δημιουργική συνεργασία με το Διοικητή Ντόκο Ιωάννη, τον Αναπληρωτή Διοικητή Μπαμπούνη Σταύρο και τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας Καραμέτο Ηλία.

Πραγματοποιήθηκε συζήτηση για την ενίσχυση του Νοσοκομείου με την κάλυψη θέσεων με ιατρούς, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, για την αύξηση του προϋπολογισμού, για τη μείωση της χειρουργικής λίστας και την αποσυμφόρηση των χειρουργείων προς όφελος των πολιτών, για τους κατ΄οίκον εμβολιασμούς, για την επίσπευση της έγκρισης του οργανισμού και την συνακόλουθη λειτουργία του αιμοδυναμικού εργαστηρίου και του στεφανιογράφου καθώς και για όλα τα λειτουργικά θέματα του Νοσοκομείου.

Στη συνέχεια ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ  επισκέφθηκε το εμβολιαστικό κέντρο ενηλίκων, το εμβολιαστικό κέντρο των παιδιών ηλικίας από 5 έως 11 ετών, το τμήμα Διατροφής και ενημερώθηκε για τη σίτιση των νοσηλευόμενων ασθενών και του προσωπικού, καθώς και τα πλυντήρια του Νοσοκομείου.

Ο ίδιος εξέφρασε την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες του για τη χρηστή διαχείριση και το παραγόμενο έργο από τη Διοίκηση αλλά και από το προσωπικό για τις παρεχόμενες υπηρεσίες κάτω από τόσο δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, για την καθαριότητα των μαγειρείων, για την καταπληκτική εργασία των πλυντηρίων όπου τους τελευταίους είκοσι μήνες ο καθαρισμός – πλύση του ιματισμού διενεργείται εντός του Νοσοκομείου απαλλάσσοντας από την επιβάρυνση με περιττά έξοδα τους Μαγνησιώτες πολίτες και φορολογούμενους.