ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΥΓΕΙΑ, Μαγνησία

Η ασφαλιστική σύμβουλος Βασιλική Κλιάρη μας μιλάει για τη σημασία της ασφάλειας ζωής στις μέρες μας.

 

Βασιλική Κλιάρη

Ασφαλιστική Σύμβουλος Ζωής-Επενδύσεων

Εταιρικό Δίκτυο MetLife

Ιωλκού 2 Βόλος

6971980091

vas.kon.kliari@gmail.com

Τον Μάρτιο του 2020, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί το πραγματικό μέγεθος της πανδημίας, την σοβαρότητα μιας πρωτόγνωρης κατάστασης για την χώρα και τις αλλαγές στην καθημερινότητα και τις συνήθειές μας. Καθώς όσα θεωρούσαμε δεδομένα ανατρέπονταν η έννοια της, υγείας, αποκτούσε μέσα μας ακόμα μεγαλύτερη αξία. Η εμπειρία αυτή ήταν η αφορμή να συνειδητοποιήσουμε ότι η υγεία είναι η πεμπτουσία της ζωής.

Όπως προκύπτει από σχετικές έρευνες, πολλοί είναι αυτοί που ανησυχούν για το πώς θα μπορέσουν να ανταποκριθούν οικονομικά εάν οι ίδιοι ή κάποιο μέλος της οικογένειας τους αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας, μιας και η αντιμετώπιση ενός τέτοιου προβλήματος απαιτεί δαπάνες είτε η νοσηλεία γίνει σε δημόσιο είτε σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Ο προβληματισμός ήταν πάντα εδώ κι η ανάγκη για προστασία από το παρασκήνιο βγήκε στο προσκήνιο! Απάντηση και λύσεις μπορεί να δώσει μόνο η ιδιωτική ασφάλιση, συνδυαστικά-συμπληρωματικά με τις παροχές της δημόσιας ασφάλισης. Έτσι μπορούμε να εξασφαλίσουμε ταχύτερη πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου ιδιωτικά νοσοκομεία και υπηρεσίες υγείας, οφέλη κατά τη νοσηλεία σε δημόσιο νοσοκομείο αλλά και πληρέστερη οικονομική κάλυψη όταν χρειαστεί.

Για παράδειγμα, με το βασικό πρόγραμμα υγείας της MetLife, το ABC Health Care, μπορείτε με ένα προσιτό κόστος που προσαρμόζετε στο εισόδημά σας, να καλύψετε τα έξοδα νοσηλείας σας σε κορυφαία ιδιωτικά νοσοκομεία, εξασφαλίζοντας κεφάλαιο κάλυψης ύψους 500.000€ με 100% κάλυψη στα νοσοκομεία που υπάγονται στο δίκτυο της MetLife.

Επίσης, σας προσφέρει, μεταξύ άλλων, πολύτιμη οικονομική ενίσχυση σε μορφή επιδόματος έως 40.000€ για την αντιμετώπιση μίας σοβαρής ασθένειας με επιπλέον προσιτό κόστος εάν κάποιος το επιλέξει, δυνατότητα δεύτερης ιατρικής γνωμάτευσης σε αναγνωρισμένα νοσοκομειακά ιδρύματα του εξωτερικού (Mayo Clinic, Boston Children’s Hospital, Jefferson University Hospitals, Northwestern Medicine, Massachussetts General Hospital, Brigham and Women’s Hospital, κ.α.) και άλλα προνόμια και παροχές, ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες.

Ολοκληρωμένη προστασία παρέχει και το πρόγραμμα ExtraMed της MetLife, το οποίο μπορεί να καλύψει την εμφάνιση όλων σχεδόν των σοβαρότερων σύγχρονων ασθενειών (π.χ. καρκίνο, καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικό επεισόδιο, νεφρική ανεπάρκεια, κ.α.) με το κεφάλαιο για την αντιμετώπιση της πάθησης να φθάνει έως και τα 100.000 ευρώ, ανάλογα με τις επιλογές των ασφαλισμένων.

Εξίσου σημαντικό είναι ότι, με όλα τα προγράμματα υγείας της MetLife, εξασφαλίζετε, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, αυτόματη πρόσβαση στο ισχυρότερο και μεγαλύτερο δίκτυο νοσοκομείων, διαγνωστικών κέντρων καθώς και σε περισσότερους από 2.000 ιατρούς σε όλη την Ελλάδα, μέσω του Advanced Benefit Club. Με το δίκτυο ABC έχετε στη διάθεσή σας μοναδικά προνόμια και δωρεάν παροχές, όπως απευθείας αποζημίωσης της νοσηλείας, ειδικές τιμές για προληπτικούς ελέγχους (check-up), δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές επισκέψεις σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού, προνομιακές τιμές σε διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές επισκέψεις σε ένα ευρύ πανελλαδικό δίκτυο γιατρών και διαγνωστικών κέντρων και άλλα πολλά.

Ως Ασφαλιστική Σύμβουλος Ζωής και Επενδύσεων , με την καθοδήγηση, την συμβουλευτική προσέγγιση μου και την μελέτη της κάθε ανάγκης . Μεταβιβάζω τον κίνδυνο σε εξατομικευμένα προγράμματα υγείας ενισχύοντας την προστασία της κάθε οικογένειας που με εμπιστεύεται.

Οποίος έχει υγεία μπορεί να έχει δύναμη και ελπίδα κι όποιος έχει αυτά, έχει τα πάντα.