Εκδηλώσεις, Ελλάδα

Greece Race for the Cure® 2021: Οι εγγραφές άνοιξαν!

Το Greece Race for the Cure®, το μεγαλύτερο αθλητικό event για κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα και η μεγαλύτερη digital διοργάνωση για τον καρκίνο του μαστού στην Ευρώπη, επιστρέφει!

Greece Race for the Cure® 2021 – 1, 2 & 3 Οκτωβρίου

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σας προσκαλεί 1, 2 & 3 Οκτωβρίου 2021 να τρέξετε και να περπατήσετε για ακόμα μια χρονιά τον δικό σας αγώνα Race for the Cure® διαδικτυακά, όπου και αν βρίσκεστε, ενισχύοντας τα προγράμματα του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» στην Ελλάδα.

Χωρίς εκκίνηση και τερματισμό, χωρίς τον μαζικό χαρακτήρα της διοργάνωσης, αλλά με την ουσιαστική και συμβολική σημασία της, οποιοσδήποτε επιθυμεί μπορεί να δηλώσει συμμετοχή, να λάβει το συλλεκτικό μπλουζάκι, να τρέξει 5 χλμ ή να περπατήσει 3 χλμ όπου επιθυμεί, παίρνοντας έτσι μέρος στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου η διοργάνωση ανοίγει με ενημερωτικό webinar για τον καρκίνο του μαστού. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 2&3 Οκτωβρίου, εφόσον οι οδηγίες για την πανδημία το επιτρέψουν, θα βρισκόμαστε στο Ζάππειο με ήπιες δράσεις και με στόχο την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού. Ενδεικτικές δράσεις: ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, zumba, yoga, παραλαβές υλικού, φωτογράφιση συμμετεχόντων σε ειδικό photobooth, φωταγώγηση Ζαππείου.

Οι εγγραφές άνοιξαν!

Οι εγγραφές για το Greece Race for the Cure® 2021 πραγματοποιούνται αποκλειστικά διαδικτυακά εδώ: https://greecerace.gr/greece-race-for-the-cure-registrations/

Αντίτιμο Συμμετοχής: 6€ (περιλαμβάνει συλλεκτικό t-shirt της διοργάνωσης) 

Μαζί πιο δυνατοί!

Πέρυσι, παρά τις δυσκολίες που δημιούργησε η πανδημία, καταφέραμε, με τη δική σας στήριξη, να κάνουμε την ελληνική διοργάνωση τη μεγαλύτερη digital διοργάνωση Race for the Cure® στην Ευρώπη.

Και φέτος, λοιπόν, μπορούμε να αποδείξουμε πως, παρά την κοινωνική απομάκρυνση, είμαστε και πάλι μαζί, πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού! 

#RFTC2021

Από την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 3 Οκτωβρίου ας κατακλύσουμε για ακόμα μια χρονιά το διαδίκτυο με αισιόδοξα μηνύματα και φωτογραφίες υποστήριξης, μεταφέροντας τα αισιόδοξα μηνύματα για την πρόληψη, τη θεραπεία, τη στήριξη και την επιβίωση σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση: www.greecerace.gr