ΛΑΡΙΣΑ

Ρευματολογική Κλινική ΠΓΝΛ: Λειτουργία Τμημάτων ως απόρροια προληπτικών μέτρων προφύλαξης εξαιτίας του σεισμού

Εκ της Διευθύνσεως,
Καλημέρα σε όλους και καλό κουράγιο στους συνανθρώπους μας στις πληγείσες από το σεισμό περιοχές της Θεσσαλίας.
Επειδή δεχόμαστε τηλεφωνήματα που αφορούν στην λειτουργία της Κλινικής και του Τμήματος μας ως απόρροια προληπτικών μέτρων προφύλαξης από τον σεισμό, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τα παρακάτω:
1. Σήμερα το ΠΓΝ Λάρισας και επομένως και η Κλινική μας έχει γενική εφημερία και λειτουργεί κανονικά για επείγοντα περιστατικά. Η Κλινική μας νοσηλεύει κανονικά τους ασθενείς που χρήζουν άμεσης νοσηλείας, όπως προβλέπεται από το επιχειρησιακό σχέδιο. Μάλιστα χτες το Τμήμα μας, όπως και όλα τα Τμήματα και οι Κλινικές του ΠΓΝ Λάρισας κάλυψαν και τη γενική εφημερία του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, το οποίο για προληπτικούς λόγους δεν εφημέρευσε.
2. Όσον αφορά τα Εξωτερικά μας Ιατρεία, όσοι έχουν έρθει στο κανονικό προγραμματισμένο τους ραντεβού θα εξυπηρετηθούν κανονικά, εκτός και αν ληφθούν αποφάσεις της διοίκησης που συστήνουν αναβολή των Εξωτερικών Ιατρείων. Αν για λόγους ανησυχίας ή άλλους, αποφασίσατε να μην έρθετε σήμερα στο νοσοκομείο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας και τη Γραμματεία Ε. Ιατρείων ώστε να επαναπρογραμματίσετε το ραντεβού σας. Όπως αντιλαμβάνεστε, οι τηλεφωνικές γραμμές, ειδικά σήμερα, είναι υπεφορτωμένες.
3. Όσον αφορά τα ραντεβού σας αργότερα στην ημέρα και για αύριο Παρασκευή αναμένονται περισσότερες οδηγίες, μετά και την σύσκεψη της Διοίκησης του Νοσοκομείου.
Καλό κουράγιο στο προσωπικό των νοσοκομείων της περιφέρειας Θεσσαλίας που κάτω από αυτές τις συνθήκες συνεχίζει να προσφέρει με αυτοθυσία το έργο του.
Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώνουμε.
Παρακαλούμε για την κατανόησή σας και ευχόμαστε ότι καλύτερο. Μείνετε ασφαλείς.
Καθηγητής Δημήτριος Π. Μπόγδανος
Διευθυντής Κλινικής