ΛΑΡΙΣΑ

Νέα προσφορά εξοπλισμού από τη ΔΕΥΑΛ στο Γ.Ν. Λάρισας

Απ. Καλογιάννης: Διαρκής και έμπρακτη η στήριξή μας στο δημόσιο σύστημα υγείας

 

Στην ενίσχυση για μια ακόμη φορά νοσηλευτικού ιδρύματος της πόλης μας προχώρησε η ΔΕΥΑΛ με την παράδοση από τον Δήμαρχο Λαρισαίων και Πρόεδρό της Απόστολο Καλογιάννη στον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Γρ. Βλαχάκη, τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κ. Χ. Τσιλιάκο και τον διευθυντή του Τμήματος Επειγοντων Περιστατικών του Νοσοκομείου κ. Δημ. Μπαμπαλή,  ενός φορητού υπερηχοτομογράφου και τριών ηλεκτροκαρδιογράφων.

Η δωρεά της ΔΕΥΑΛ, έρχεται να καλύψει ανάγκες  στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από την πανδημία της Covid-19. Σχετικό αίτημα είχε διατυπωθεί από την διοίκηση του νοσοκομείου και η σχετική απόφαση ελήφθη από το ΔΣ της ΔΕΥΑΛ στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου.

Στη διάρκεια της παράδοσης ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης είχε την ευκαιρία να εξάρει την προσφορά των υγειονομικών που λειτουργούν στο πλαίσιο του δημόσιου συστήματος υγείας στην πόλη μας, υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας, αλλά και να τονίσει «την διαρκή και έμπρακτη στήριξη του δήμου και της ΔΕΥΑΛ» στα ζητήματα που αφορούν στην ενίσχυση του ΓΝΛ σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Από πλευράς ΔΕΥΑΛ ήταν ακόμη παρόντες ο Αντιπρόεδρος της επιχείρησης Δημήτρης Μαβίδης και ο Γενικός Διευθυντής της Δημήτρης Σαββοργινάκης.