Μαγνησία

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μαγνησίας

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Μαγνησίας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στον βουλευτή Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο Ν.Δ. Χρήστο Μπουκώρο, γιατί μετά από άμεση παρέμβασή του στην Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, παρατείνεται η θητεία των Διοικητικών Συμβουλίων των Φιλανθρωπικών Οργανισμών και Σωματείων.

Το αίτημα για την παράταση της θητείας των Διοικητικών Συμβουλίων των οργανισμών και σωματείων φιλανθρωπικού χαρακτήρα προέκυψε ως ανάγκη με σκοπό να ξεπεραστούν τα προβλήματα που δημιουργούν στις αρχαιρεσίες των σωματείων οι περιορισμοί και τα μέτρα πρόληψης για την αντιμετώπιση της διασποράς της πανδημίας  COVID-19.

Η άμεση ανταπόκριση του βουλευτή Μαγνησίας κ. Χρήστου Μπουκώρου και οι ενέργειές του προς την Υφυπουργό κ. Δόμνα Μιχαηλίδου έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή για όλους και ειδικότερα για τα μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μαγνησίας, τα οποία οφείλουν να λαμβάνουν αυξημένα μέτρα προστασίας, δεδομένου ότι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

 

Για το ΔΣ

Ιωάννου Σοφία

Πρόεδρος ΔΣ