Καρδίτσα

Σημαντική προσφορά φαρμάκων στο κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Καρδίτσας

Εν όψη της καταστροφικής πλημμύρας που έπληξε την περιοχή μας, η αποθήκη φαρμάκων του Κοινωνικού Φαρμακείου Καρδίτσας πλημμύρησε και τα φάρμακα καταστράφηκαν ολοσχερώς. Αρωγός στην προσπάθεια, κάλυψης των φαρμακευτικών αναγκών των ωφελούμενων καθώς επίσης και της προσπάθεια να  δημιουργηθεί εκ νέου η αποθήκη φαρμάκων στη δομή, είναι η εταιρεία “SYNGENTA HELLAS”.

Συγκεκριμένα η εταιρεία- ηγέτης στον γεωργικό τομέα και την αειφόρο γεωργία, χορήγησε στο Κοινωνικό Φαρμακείο Καρδίτσας σημαντική ποσότητα φαρμάκων μετά από την σχετική έκκληση βοήθειας των υπευθύνων των φαρμακείου. Αντιπρόσωπος της εταιρείας παρέδωσε στην συντονίστρια της δομής όλα τα φαρμακευτικά προϊόντα που συλλέχθηκαν. Το προσωπικό του Κοινωνικού Φαρμακείου αφού ευχαρίστησε εγκάρδια τον αντιπρόσωπο της SYNGENTA, προχώρησε στον έλεγχο και την ταξινόμηση των φαρμάκων.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος δηλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία “SYNGENTA HELLAS” για την άμεση ανταπόκριση. Κινήσεις τέτοιου είδους αποδεικνύουν την αγάπη για τον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε κατάσταση κρίσης και αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης στη δύσκολη εποχή που διανύουμε και μας αφήνουν να ελπίζουμε σε έναν καλύτερο κόσμο.

Ευελπιστούμε να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση αυτές οι ενέργειες και οι πρωτοβουλίες, οι οποίες απομακρύνουν έστω και προσωρινά τη μιζέρια από τη ζωή μας, μας γεμίζουν αισιοδοξία και βεβαιότητα πως όλες τις δυσκολίες μπορούμε να τις ξεπεράσουμε με συλλογικές προσπάθειες και πολύ καλή διάθεση».