Μαγνησία

Αρνητικά όλα τα rapid tests covid-19 στο προσωπικό του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου

Αρνητικά στο σύνολό τους προέκυψαν τα rapid tests covid-19 στα οποία υποβλήθηκε το προσωπικό του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου.

Δύο συνεργεία από τη δομή “Βοήθεια στο σπίτι” πραγματοποίησαν δειγματοληψίες σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, με τους εργαζόμενους να ανταποκρίνονται πρόθυμα στην πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής και να συμμετέχουν καθολικά στους ελέγχους.

Συνολικά περίπου εκατό εργαζόμενοι υποβλήθηκαν στα γρήγορα τεστ αντιγόνου και σύμφωνα με τα αποτελέσματα, όλα ήταν αρνητικά.

Εκτός από την έκτακτη δράση των ελέγχων, οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα “Βοήθεια στο σπίτι”, βρίσκονται σε καθημερινή επικοινωνία με ευαίσθητες ομάδες και άτομα που χρήζουν συνδρομής και σε κάθε περίπτωση προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια και στον υγειονομικό τομέα με δυνατότητα διενέργειας ελέγχων.

Οι προληπτικοί έλεγχοι στο προσωπικό του Δήμου θα συνεχιστούν ώστε και οι υπάλληλοι και οι δημότες να νοιώθουν ασφαλείς στην μεγάλη προσπάθεια περιορισμού της διασποράς του ιού.

“Θα συνεχίσουμε να επαγρυπνούμε για την ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου χωρίς εκπτώσεις στις υπηρεσίες που έχουν ανάγκη οι Δημότες μας, αναφέρει ο Δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Παν. Κουτσάφτης και συνεχίζει:

Καθημερινά, με πιστή εφαρμογή πρωτοκόλλων και μέτρων, οι εργαζόμενοι στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου, βρίσκονται στις επάλξεις, είτε με φυσική παρουσία, είτε με τηλεργασία και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, υποστηρίζοντας όλες τις λειτουργίες του Δήμου.

Στόχος η περιοχή μας να παραμείνει ασφαλής,  να διατηρήσει ζωντανές όλες τις δυνάμεις της και  να αντιμετωπίσει, με την αναγκαία στήριξη της Πολιτείας, τις συνέπειες της πανδημίας.”