Γιατροί, Μαγνησία

Ο κ. Μηνδρινός -Πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων Γ.Ν Βόλου είναι θετικός στον κορωνοϊό και μιλά στο Θεσσαλών Υγεία

Ο  Ντίνος Μηνδρινός, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βόλου είναι θετικός στον κορωνοϊό όπως ο ίδιος έκανε γνωστό μέσα από ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Πιο συγκεκριμένα χθες τη νύχτα έγραψε «Σήμερα το πρωί έκανα το test για τον COVID, με συμπτώματα βήχα και πυρετό (την προηγούμενη μέρα) καθώς και πόνο στα κόκαλα. Για αυτό το λόγο δεν είχα συμμετοχή στην διαμαρτυρία που κάναμε έξω από το Νοσοκομείο. Πριν από λίγη ώρα μου ανακοινώθηκε ότι το αποτέλεσμα είναι θετικό».

Ο κύριος Μηνδρινός επικοινώνησε μαζί μας και μας ενημέρωσε πως κατάλαβε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό και πως αισθάνεται σήμερα:

“Προχτές το βράδυ είχα βήχα και ανέβασα και πυρετό, πήρα αντιπυρετικό και ξύπνησα απύρετος. Χτες το πρωί το δήλωσα στην προϊσταμένη μου και πήγα στα ΤΕΠ όπου έκανα εξετάσεις: αίματος, ακτινογραφία και εξέταση για Covid. Τα αποτελέσματα για τις αιματολογικές και την ακτινογραφία μου τα έδωσαν σε περίπου 3 ώρες, και μου συνέστησαν να πάω στο σπίτι μου. Χτες το βράδυ αργά έμαθα τα αποτελέσματα του τεστ.

Έχω ήπια συμπτώματα λίγο πυρετό και βήχα. Έναν ενοχλητικό πόνο στα κόκκαλά μου. Έχω απομονωθεί σε ένα ξεχωριστό δωμάτιο από την υπόλοιπη οικογένειά μου. Κάνεις άλλος στην οικογένεια δεν παρουσιάζει συμπτώματα αλλά θα κάνουν και αυτοί το τεστ.

Δεν είμαι ο μόνος που έχω διαγνωστεί στο Νοσοκομείο με τον ιό, έχουμε και άλλους συναδέλφους που έχουν μολυνθεί, σε διάφορα τμήματα, και τους εύχομαι τα περαστικά μου σε αυτούς και στις οικογένειές τους και να έχουν γρήγορη ανάρρωση.”