ΛΑΡΙΣΑ

Laser CO2: Πρωτοποριακή τεχνολογία στη διάθεση των κατοίκων της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Ελλάδας από το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας διαθέτει στον εξοπλισμό του την πλέον σύγχρονη λύση στη χειρουργική, το Laser CO2 (διοξειδίου του άνθρακα) SMAXEL, του κατασκευαστικού οίκου IDS,  με εμπειρία άνω των 20 ετών στην κατασκευή χειρουργικών LASER. Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι προσαρμοσμένα, ώστε να εξασφαλίζεται σταθερότητα στην απόδοση και να προσφέρονται ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες. Είναι κατάλληλο για την εξάχνωση δερματικών βλαβών, κονδυλωμάτων των γεννητικών οργάνων, ενδοορθικών και περιπρωκτικών βλαβών, πολυπόδων των φωνητικών χορδών, βλαβών του λάρυγγα.

Τα πλεονεκτήματα της χρήσης του χειρουργικού Laser CO2 είναι η μικρότερη διάρκεια της επέμβασης, ο έλεγχος της αιμορραγίας, η επιτάχυνση της επούλωσης του τραύματος και η εξάλειψη του μετεγχειρητικού πόνου. Το σημαντικότερο όμως πλεονέκτημα είναι ότι το Laser CO2 στοχεύει με ακρίβεια στη βλάβη, χάρη στην ταυτόχρονη σύνδεση της συσκευής με το διαθέσιμο κολποσκόπιο και μικροσκόπιο που διαθέτει η Κλινική, χωρίς να επηρεάζει την περιοχή γύρω από αυτή και εγγυάται άριστα αποτελέσματα, με ασφάλεια για τον ασθενή.

Στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών θεωρείται βασική υποχρέωση προς τους ασθενείς. Ακόμα και σε περιόδους δύσκολες, όπως αυτή που διανύουμε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η προμήθεια νέου εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας κρίνεται απαραίτητη, ώστε οι συνεργάτες ιατροί να μπορούν απρόσκοπτα να προσφέρουν στους ασθενείς ασφαλείς υπηρεσίες.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμός, το άριστο ιατρικό, επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό και η εφαρμογή πρωτοποριακών μεθόδων διάγνωσης και θεραπείας καθιστούν τις συνθήκες νοσηλείας μοναδικές στη Θεσσαλία και την Κεντρική Ελλάδα.