Γυναίκα, ΠΑΙΔΙ

Ηλεκτρικά θήλαστρα ARDO: Γιατί να τα επιλέξετε;

Γιατί να επιλέξετε Ardo;
➡️ Ultra Silent – Το Calypso είναι η πιο αθόρυβη αντλία στήθους στην αγορά. Είναι το πιο αθόρυβο από όλα τα δοκιμασμένα ηλεκτρικά θήλαστρα. Σε σύγκριση με πολλά άλλα διαθέσιμα στο εμπόριο, θεωρείται ότι είναι το πιο αθόρυβο, αλλά είναι και πολύ ισχυρό.
➡️Φορητό – Οι αντλίες μας είναι φορητές και ευέλικτες με τρεις επιλογές ισχύος, συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας, και τη μεγαλύτερη εγγύηση πλήρης λειτουργίας.
➡️Swiss Technology – Οι αντλίες μας κατασκευάζονται στην Ελβετία σε συνεργασία με συμβούλους γαλουχίας που χρησιμοποιούν σύγχρονη τεχνολογία και τεχνογνωσία.
➡️Midwife Recommended – Μια μεγάλης κλίμακας μελέτη, επιβεβαιώνει ότι οι μαίες συνιστούν ιδιαίτερα το Calypso σε σχέση με άλλες μάρκες αντλιών.
➡️ Τεχνολογία κλειστού συστήματος – Διασφαλίζει ότι υπάρχει ένα συνολικό εμπόδιο μεταξύ του μητρικού γάλακτος και τυχόν παθογόνων παραγόντων. Το “Vacuum Seal” εγγυάται προστασία του μαστού, του μητρικού γάλακτος και του θηλάστρου από μόλυνση. Εξαρτήματα όπως το καλώδιο σιλικόνης δεν χρειάζεται να βράσουν / αποστειρωθούν πριν από τη χρήση. Οι μητέρες επίσης δεν θα έχουν γάλα στο καλώδιο ή στο θήλαστρο.

PAPAPOSTOLOU HEALTHCARE TECHNOLOGIES

Εγνατία 24, 54625, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310538020

Email : breastfeeding@papapostolou.gr

www.ardo.gr⠀⠀⠀⠀