ΛΑΡΙΣΑ

Αναστέλλεται η λειτουργία των τακτικών εξωτερικών ιατρείων του Π.Γ.Ν.Λάρισας

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ
ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΙΣΧΥ ΑΠΟ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Με απόφασή της που ισχύει από σήμερα και λαμβάνοντας υπόψιν την σημαντική αύξηση νοσηλευομένων λόγο μόλυνσης με κοροναιό και την προστασία των ασθενών, η Διοίκηση του Νοσοκομείου αναστέλλει την λειτουργεία των Τακτικών Εξωτερικών του Νοσοκομείου και την ολοήμερη λειτουργία του με ισχύ από σήμερα 3 Νοεμβρίου και μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου.
Παρακαλούνται οι ασθενείς με τακτικά ραντεβού τις επόμενες ημέρες να μην έρθουν στο Νοσοκομείο γιατί δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, και μετά από συνεννόηση και απόφαση του Διευθυντή της Κλινικής και των ιατρών θα επιτρέπεται η εκτίμηση βεβαρυμμένων περιστατικών.
Τα επείγοντα περιστατικά (Τμήμα Επειγόντων) θα εκτιμούνται κανονικά και απρόσκοπτα.
Οι ασθενείς ημερήσιας νοσηλείας που λαμβάνουν ενδοφλέβιες αγωγές στο νοσοκομείο και στην Κλινική θα εξυπηρετούνται κανονικά μέχρι νεωτέρας.
Τέλος, ραντεβού με αποκλειστικό σκοπό την συνταγογράφηση απαγορεύονται. Οι ασθενείς πρέπει να επικοινωνούν με τον θεράποντα ιατρό τους για διευκρινήσεις.
Αντιλαμβανόμαστε ότι οι παραπάνω αποφάσεις θα επηρεάσουν εκατοντάδες ασθενείς του Τμήματος μας αλλά ζητάμε την κατανόηση σας. Η έκρηξη των περιστατικών με μόλυνση από κοροναιό που νοσηλεύονται στο ΠΓΝ Λάρισας και η ανάγκη εύρυθμης λειτουργίας των νοσηλευτικών μονάδων του νοσοκομείου επιβάλλει την νέα πραγματικότητα.
Παρακαλούμε για την κατανόηση, την υπομονή και την υποστήριξη σας στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου
Με τιμή
Δημήτριος Π. Μπόγδανος
Διευθυντής Κλινικής