Μαγνησία

Δρομολογείται η λειτουργία του θαλάμου υπερβαρικού οξυγόνου στο Νοσοκομείο του Βόλου

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου κλιμάκιο ειδικευμένων Τεχνικών για τον αρχικό έλεγχο της κατάστασης του θαλάμου Υπερβαρικού Οξυγόνου παρουσία του Προέδρου της κατασκευάστριας εταιρείας κ. Torsten Haux, ο οποίος ήρθε αποκλειστικά για αυτό το σκοπό από την Γερμανία.

O κ. Torsten Haux, παρουσία της κ. Σενή Μαρίας και Σενή Εύης (Αντιπρόσωποι του Κατασκευαστικού Οίκου στην Ελλάδα), συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ντόκο Ιωάννη. Στη συνάντηση παρέστησαν η Προϊσταμένη του Τεχνικού Τμήματος κ. Δημητριάδου Βάϊα και ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος της Βιοιατρικης Τεχνολογίας κ.Ανδριώτης Αναστάσιος.

Διεξήχθησαν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι για να διαπιστωθεί η κατάσταση του θαλάμου και να αποτυπωθούν όλες οι μετέπειτα ενέργειες που απαιτούνται για την συντήρηση και πιστοποίηση του θαλάμου ώστε να τεθεί σε πλήρη λειτουργία. Ο κ.Haux ενημέρωσε τη Διοίκηση και την Τεχνική Υπηρεσία πως ο θάλαμος μετά τις εργασίες συντήρησης και έλεγχου, καθώς και την αναβάθμιση του εσωτερικού του θα είναι πλήρως λειτουργικός και εφάμιλλος των πλέον σύγχρονων μοντέλων της εταιρείας που λειτουργούν σήμερα σε όλο τον κόσμο.

Στο επόμενο στάδιο, θα ακολουθήσει Πλήρης Τεχνική έκθεση του κατασκευαστή HAUX, με τις απαραίτητες Τεχνικές παρεμβάσεις στον εξοπλισμό, τον περιφερειακό εξοπλισμό, (Παροχή Οξυγόνου, ιατρικός αέρας, κτλ.), και την απαραίτητη διαμόρφωση του χώρου της Μονάδας.