ΛΑΡΙΣΑ

Σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης της ζωής στη Μαιευτική BLSO στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Το 19ο σεμινάριο βασικής υποστήριξης της ζωής στη μαιευτική BLSO (Basic Life Support in Obstetrics) διοργανώνεται στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020.

Με το μονοήμερο Σεμινάριο BLSO αποκτώνται οι γνώσεις και οι ικανότητες που χρειάζονται για άμεση και αποτελεσματική αντίδραση κατά τη διάρκεια ενός φυσιολογικού τοκετού με μαιευτικό επείγον το οποίο χρήζει προ-νοσοκομειακής περίθαλψης.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες, που έρχονται σε επαφή με το περιστατικό στο σημείο που συμβαίνει, όπως είναι διασώστες, το προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας και αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών, των επαγγελμάτων περιγεννητικής φροντίδας και πολλών άλλων.

Επιστημονικά Υπεύθυνος του Σεμιναρίου είναι ο Αν. Καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας κ. Νικόλαος Βραχνής. Για να λάβετε μέρος μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε εδώ και να την αποστείλετε ηλεκτρονικά στη Γραμματεία της Ελληνικής Εταιρείας Μαιευτικού και Γυναικολογικού Επείγοντος στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@hsoge.gr. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https: //www.hsoge.gr/ ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2107789211.

Το παραπάνω σεμινάριο διεξάγεται παράλληλα με το  77ο σεμινάριο μαιευτικού επείγοντος ALSO (Advanced Life Support in Obstetrics) και το 8ο σεμινάριο Καρδιοτοκογράφημα & STAN τα οποία θα πραγματοποιηθούν στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020.

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, βρίσκεται στο επίκεντρο των επιστημονικών εξελίξεων και επιδιώκει να φιλοξενεί διοργανώσεις οι οποίες προωθούν την επιστημονική κατάρτιση. Ενισχύουμε τη γνώση!