Τρίκαλα

Το πρώτο κρούσμα στο χώρο της Υγείας στα Τρίκαλα- Περισσότερα από 200 τεστ κορωνοϊού σε 15 μέρες

Με ψυχραιμία αντιμετωπίζουν οι αρχές την εκδήλωση κρούσματος κορωνοϊού σε άτομο που έχει άμεση σχέση με το χώρο της Υγείας.

Το κρούσμα ανακοινώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και θεωρείται «ορφανό». Οι υγειονομικές αρχές ήδη ξεκίνησαν ιχνηλάτηση στο στενό συγγενικό και επαγγελματικό της περιβάλλον. Οι πληροφορίες του trikalavoice.gr αναφέρουν ότι η γυναίκα, η οποία δεν έχει ιδιαίτερα συμπτώματα του covid-19, τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό και εντός της εβδομάδας αναμένεται να κάνει εκ νέου το τεστ, καθώς τα δυο πρώτα στα οποία υποβλήθηκε βγήκαν «οριακά θετικά»-με πιθανή την απόδοσή της σε παλιότερη λοίμωξη.

Η επικεφαλής των κλιμακίων του ΕΟΔΥ για το Νομό Τρικάλων, γιατρός και περιφερειακή σύμβουλος Δήμητρα Νάτσινα έχουν διενεργηθεί τις τελευταίες 10-15 μέρες περισσότερα από 200 τεστ στην περιοχή μας, μαζί και με τις ιχνηλατήσεις. Έχουν επιβεβαιωθεί από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ τέσσερα (4) κρούσματα, συν άλλα δυο (2) σε σύνολο Νομού από τεστ που διεξήχθησαν στο Νοσοκομείο.

Πηγή: trikalavoice.gr