ΛΑΡΙΣΑ

Δήλωση κ.Καλογιάννη για το εξιτήριο του από το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Εξιτήριο πήρε ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, λίγες ημέρες, μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, για την αποκατάσταση χρόνιου προβλήματος στην μέση του.

Ο κ. Καλογιάννης, σε σχετική δήλωσή του σημειώνει τα εξής:

«Επιθυμώ να ευχαριστήσω θερμά τη Γενική Διεύθυνση του Νοσηλευτικού Ιδρύματος «ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ», τη Διεύθυνση της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας καθώς και το προσωπικό όλων των βαθμίδων για την αμέριστη βοήθειά τους στην αποκατάσταση του προβλήματός μου.

Συνάντησα οργάνωση, υψηλό επαγγελματισμό αλλά και ανθρώπινη συμπεριφορά και ευγένεια.

Επίσης, επιθυμώ να ευχαριστήσω τον Καθηγητή Ορθοπαιδικής κ. Μαλίζο Κωνσταντίνο και στο πρόσωπό του, όλη την ιατρική ομάδα, τον χειρουργό σπονδυλικής στήλης κ. Σωτήρη Μιχαλίτση, την ορθοπαιδικό κα. Κατερίνα Βελώνη και την αναισθησιολόγο κα. Γεωργία Σταματίου που εργάστηκαν για την αποκατάσταση της υγείας μου.

Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στα αμέτρητα συγκινητικά τηλεφωνήματα και μηνύματα των θεσμικών εκπροσώπων και των συμπολιτών μου.

Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς.

Φεύγω όρθιος, υγιής και σύντομα θα επιστρέψω στα καθήκοντά μου.»

*********************

 

Λεζάντα για φωτογραφία

Ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, λίγο πριν αναχωρήσει από το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας,  πλαισιωμένος από στελέχη του Νοσηλευτικό Ιδρύματος.

Ειδικότερα, από αριστερά : Ταλάρης Θεόδωρος Γενικός Διευθυντής, Μπουγά Αικατερίνη Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας,

Κύργια Γεωργία Προϊσταμένη Χειρουργικού Νοσηλευτικού Τμήματος

Αθηνά Γόμπου Διευθύνουσα Σύμβουλος,

Ειρήνη Τριφύλλη Διευθύντρια Επικοινωνίας & Marketing