Γυναίκα

Δωρεάν Σεμινάριο για τον 1ο χρόνο της βρεφικής διατροφής

Το mitrikosthilasmos.com, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, προσκαλεί εγκύους & θηλάζουσες μητέρες στο ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο με θέμα: “Η βρεφική διατροφή τους πρώτους 12 μήνες“.

Το σεμινάριο που πραγματοποιείται σε μια χαλαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα και απευθύνεται αποκλειστικά σε εγκύους (μετά τον 5ο μήνα κύησης) και σε θηλάζουσες μητέρες (κυρίως με μωρά 0-6 μηνών).

Προσκεκλημένη ομιλήτρια η κα Λαμπρινή Μπαγλατζή, Παιδίατρος-Νεογνολόγος, IBCLC, MSc Κλινική Διατροφή-Διαιτολογία.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει 2 μέρη:

Α) Μαθαίνω να θηλάζω το μωρό μου
Με σκοπό να αυξήσουμε την αυτοπεποίθηση και την ικανότητα της μέλλουσας και νέας μητέρας για την επιτυχία του θηλασμού, θα μιλήσουμε για την έναρξη του θηλασμού αμέσως μετά τον τοκετό και την επιτυχή εδραίωση της γαλουχίας, για τη σωστή τοποθέτηση του μωρού στο στήθος και τις στάσεις θηλασμού καθώς και για την αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων.

Β) Μαθαίνω να ταΐζω το μωρό μου
Με σκοπό τη συνέχιση του θηλασμού και μετά τον 6ο μήνα της ζωής του μωρού (περίοδος απογαλακτισμού), θα μιλήσουμε για την εισαγωγή στερεών τροφών στη διατροφή του μωρού, δίνοντας απαντήσεις στα πιο συχνά ερωτήματα.

 

Οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Εξασφαλίστε εγκαίρως τη δική σας!
Δηλώστε παρακάτω συμμετοχή.

 Σάββατο 8 Ιουνίου (2019) 11:30-13:30

ΑΘΗΝΑ | Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας mitrikosthilasmos.com Τραπεζούντος 17 &Ανδρ. Παπανδρέου, Μελίσσια, 2ος όροφος, κτήριο Lapin Magicland (διατίθεται υπόγειο γκαράζ/δωρεάν πάρκινγκ) – χάρτης
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: seminars[at]mitrikosthilasmos.com,
κιν.: 6999238535
*Απαιτείται προεγγραφή λόγω περιορισμένων θέσεων
Προσοχή! Κατά προτεραιότητα, δεν αφορά κυρίες που παρακολούθησαν αντίστοιχο προηγούμενo σεμινάριό μας καθώς πρόκειται για επανάληψη!
 
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:  
ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΣΤΗΡΙΞΗ: 
ΧΟΡΗΓΟI:    
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 

 

Λίγα λόγια για το Κέντρο Θηλασμού &Μητρότητας του mitrikosthilasmos.com

Το Κέντρο Θηλασμού &Μητρότητας του mitrikosthilasmos.com είναι ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος που δημιουργήθηκε με αγάπη και ευαισθησία για την έγκυο και τη νέα μαμά! Είναι ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο, διαθέτοντας δωμάτιο θηλασμού, χώρο φροντίδας μωρού και μια ζεστή γωνιά βιβλίου/παιχνιδιού για μωρά νήπια, ενώ πληροί όλους τους κανόνες ασφαλείας.
Το Κέντρο Θηλασμού &Μητρότητας του mitrikosthilasmos.com λειτουργεί μόνο κατά τις ημέρες και ώρες των προγραμματισμένων σεμιναρίων συμβουλευτικού χαρακτήρα και των εκδηλώσεων που διοργανώνει.

Μείνετε σε επαφή! Δείτε το πρόγραμμα όλων των σεμιναρίων ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Κέντρο Θηλασμού &Μητρότητας του mitrikosthilasmos.com και στο facebook.