Μαγνησία, ΠΑΙΔΙ

Το 6ο Σχολείο Παιδοαλλεργιολογίας στην Πορταριά!

Το 6ο Σχολείο Παιδοαλλεργιολογίας θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Portaria, στην Πορταριά Πηλίου, στις 10-12 Μαΐου 2019.

Το Συνέδριο απευθύνεται κυρίως στον γιατρό που ασκεί πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια φροντίδα Υγείας σε παιδιά, πρωτίστως τον Παιδίατρο, κάθε άλλο γιατρό συναφούς ειδικότητας αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο επαγγελματία υγείας. Στόχος του “Συνεδρίου” είναι η κατά το δυνατό διαδραστικότερη παρουσίαση της ολοκληρωμένης και σύγχρονης γνώσης γύρω από τα αλλεργικά νοσήματα των παιδιών, που αποτελούν πλέον καθημερινά κλινικά προβλήματα.

Ποιοι Συμμετέχουν
Τις εργασίες του Συνεδρίου προβλέπεται να παρακολουθήσουν Παιδίατροι, Παιδοαλλεργιολόγοι, Ιατροί συναφών ειδικοτήτων, Ερευνητές, Φοιτητές και Επαγγελματίες Υγείας.

Γλώσσα
Επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου είναι η Ελληνική.

Έκθεση
Στο πλαίσιο του Συνεδρίου διοργανώνεται έκθεση εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Υγείας.

Κάρτες συνέδρων
Οι διαπιστεύσεις των συνέδρων (badges) θα παραδίδονται από τη Γραμματεία του Συνεδρίου και είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ για την είσοδο τόσο στους συνεδριακούς χώρους όσο και στην έκθεση καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου. Κατά την είσοδο του συνέδρου στην αίθουσα, και σύμφωνα με τη σχετική διάταξη του ΕΟΦ (ημερ. 19/11/2012, αρ. πρωτ. 81867), θα πραγματοποιείται σκανάρισμα του BARCODE της κάρτας διαπίστευσης καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου.

Πιστοποιητικά Παρακολούθησης
Όλοι οι εγγεγραμμένοι σύνεδροι δικαιούνται σύμφωνα με τη διάταξη του ΕΟΦ (ημερ. 19/11/2012, αρ. πρωτ. 81867) Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, εφ’ όσον έχουν συμπληρώσει το 60% των συνολικών ωρών παρακολούθησης του Συνεδρίου. Τα πιστοποιητικά παρακολούθησης θα αποσταλούν ηλεκτρονικά από τη Γραμματεία του Συνεδρίου εντός 10 εργάσιμων ημερών από τη λήξη του συνεδρίου σε όλους τους συνέδρους που πληρούν την παραπάνω προϋπόθεση.

 

Για το επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου, πατήστε εδώ.