Μαγνησία

Νέα προιόντα υγιεινής και περιποίησης με εκχύλισμα Κάνναβης από την ΚΑΝΝΑΒΙΟ

Άνοιγμα στην αγορά των φαρμακείων κάνει η KANNABIO με τη δημιουργία σειράς καινοτόμων ελληνικών προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Με το επαναλανσάρισμα τριών βιολογικών κηραλοιφών με εκχύλισμα κάνναβης σε νέες συσκευασίες ασφαλείας και γνωστοποίηση στον Ε.Ο.Φ., η KANNABIO στοχεύει στην δυναμική είσοδο της στην αγορά των φαρμακείων.
Οι κηραλοιφές ANALGIA, IASIS, PANACEA αποτελούνται από 100% ελληνικά βιολογικά βότανα & συστατικά και είναι ιδανικές για εφαρμογή σε μυοσκελετικούς πόνους, δερματικούς ερεθισμούς, τριμπήματα & εκδορές αντίστοιχα.

Παράλληλα με τις νέες κηραλοιφές, η KANNABIO έχει δημιουργήσει ένα portfolio προϊόντων προσωπικής υγιεινής και περιποίησης με εκχύλισμα ελληνικής βιολογικής κάνναβης και το οποίο διαρκώς εμπλουτίζει με νέα προϊόντα σε αναβαθμισμένες συσκευασίες ασφαλείας.

Όπως αναφέρει ο κ. Γούναρης, Εμπορικός Δ/ντης της KANNABIO “Στόχος της εταιρείας είναι η ορθότερη και ευρύτερη ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού για τις ευεργετικές ιδιότητες της κανναβιδιόλης στον οργανισμό και η ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων της με κύριο άξονα τον κλάδο των φαρμακείων για την ευκολότερη πρόσβαση των καταναλωτών στα προϊόντα της”.

Παράλληλα, η εταιρεία έχει ήδη θέσει σε εφαρμογή τη στρατηγική της για εξαγωγή των προϊόντων της σε ανεπτυγμένες αγορές του εξωτερικού.

Σήμερα η KANNABIO παρέχει το σύνολο των προϊόντων της που αφορούν τη διατροφή, υγιεινή και περιποίηση σε περισσότερα από 350 σημεία σε ολόκληρη την Ελλάδα μέσω του δικτύου εξειδικευμένων καταστημάτων προϊόντων κάνναβης, επιλεγμένων βιολογικών καταστημάτων & φαρμακείων καθώς και διαδικτυακά μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Η KANNABIO, με έδρα τον Βόλο είναι η πρωτοπόρος εταιρεία από το 2016 στην καλλιέργεια βιολογικής βιομηχανικής κάνναβης και στην επεξεργασία, παραγωγή και τυποποίηση υψηλής αξίας προϊόντων διατροφής, ευεξίας, υγιεινής & περιποίησης με κύρια πρώτη ύλη την βιολογική βιομηχανική κάνναβη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία επισκεφτείτε το www.kannabio.gr

Σκουφά 110, Βόλος  

Τ.: 2421064309

sales@kannabio.gr