Μαγνησία

6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Άνοιας στην Πορταριά Πηλίου

Το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Άνοιας “Master Classes in Dementia 2019”, σε συνεργασία με την Εταιρεία Alzheimer Αθηνών, πραγματοποιείται στο Ξενοδοχείο PORTARIA, στην Πορταριά Πηλίου, από 14 έως 17 Νοεμβρίου 2019.

Στο Συνέδριο παρουσιάζονται οι τελευταίες εξελίξεις στην έρευνα, πρόληψη, διάγνωση και αντιμετώπιση της νόσου Alzheimer και των άλλων μορφών άνοιας τόσο σε επίπεδο καθημερινής κλινικής πρακτικής όσο και σε ερευνητικό επίπεδο με διαλέξεις, εργαστήρια, στρογγυλά τραπέζια, συζήτηση περιστατικών, e-posters που πραγματοποιούν καταξιωμένοι Έλληνες και ξένοι επιστήμονες.

Στόχος του συνεδρίου είναι να καλυφθούν θέματα που απασχολούν τους ειδικούς γιατρούς, νέους και παλαιότερους, αλλά και τους άλλους επαγγελματίες υγείας στο πεδίο των ανοϊκών συνδρόμων διεθνώς, και να αναδειχθεί η σημαντική ελληνική εμπειρία και πραγματικότητα.

Το Συνέδριο αξιολογείται με 21 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME- CPD) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, αμοιβαίως αναγνωρίσιμα από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ