Εκδηλώσεις

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση από το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στο Βόλο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που  διοργάνωσε το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας χθες το απόγευμα με θέμα ‘ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑΣ – ΘΩΡΑΚΟΣ’ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Domotel Xenia Volos City Hotel.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Δρ. Βασίλειος Χαλβατζούλης, ο οποίος τόνισε πως το ΘωρακοKαρδιοχειρουργικό Τμήμα είναι δίπλα στους Βολιώτες ασθενείς και ότι κάθε ένας Βολιώτης ο οποίος αδυνατεί να καλύψει τα έξοδα επέμβασής του μπορεί να απευθυνθεί στο Δήμαρχο του Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέο και εκείνος να ειδοποιήσει το Ιασώ για να τον χειρουργήσουν με πολύ προνομιακή τιμή. Ο κ. Μπέος που ήταν παρών συμφώνησε και χαιρέτησε με τη σειρά του την εκδήλωση.

Στη συνέχεια ο Δρ. Αριστείδης Αργυρούλης- Καρδιοχειρουργός μας παρουσίασε το ΘωρακοKαρδιοχειρουργικό Τμήμα και μεταξύ άλλων είπε πως είναι ένα από τα καλύτερα τμήματα στη χώρα μας αλλά και στην Νοτιοανατολική Ευρώπη! Επιπλέον αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι λειτουργεί 24ώρες το 24ωρο όλες τις μέρες του χρόνου.

Ο Δρ. Νικόλαος Μαγκούτης- Επεμβατικός Καρδιολόγος  μίλησε για το οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου και η Δρ. Γεωργία Μπέλλου– Επεμβατικός Καρδιολόγος μας εξήγησε τι πρέπει να κάνουμε μετά την επέμβαση ώστε να αποφύγουμε στο μέλλον παρόμοιο περιστατικό.

Στη συνέχεια, ο Δρ. Ελευθέριος Χαλβατζούλης ανέλυσε τη χειρουργική θώρακος και ο Δρ. Όμηρος Χαλβατζούλης μίλησε για την εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς.

Τέλος την εκδήλωση χαιρέτισε και ο Αλέξανδρος Δούρας – Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Βόλου.