ΛΑΡΙΣΑ

Προσφορά ΙΑΣΩ Θεσσαλίας για την Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας, το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας προσφέρει σε προνομιακή τιμή εξειδικευμένες εξετάσεις πρόληψης, διάγνωσης και αντιμετώπισης των δυσκολιών γονιμότητας.

Για τις γυναίκες:

  • FSH (Θυλακιοτρόπο Ορμόνη), LH (Ωχρινοτρόπο Ορμόνη), PRL (Προλακτίνη), PRG (Προγεστερόνη), Ε2 (Οιστραδιόλη), TSH (Θυρεοειδοτρόπο Ορμόνη), FT3 (Ελεύθερη Τριιωδοθυρονίνη), FT4 (Ελεύθερη Θυροξίνη) και Testo (Τεστοστερόνη) στην προνομιακή τιμή των 50 €
  • Υστεροσαλπιγγογραφία στην προνομιακή τιμή των 100 €

Για τους άνδρες:

  • Σπερμοδιάγραμμα και καλλιέργεια σπέρματος στην προνομιακή τιμή των 30 €

 

Επιπλέον, όσες γυναίκες το επιθυμούν μπορούν να  πραγματοποιήσουν επίσκεψη στη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (Μ.Ι.Υ.Α.) του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες και τις διαδικασίες της εξωσωματικής από την επιστημονική ομάδα της Μονάδας.

Για να προγραμματίσετε ραντεβού καλέστε στα τηλέφωνα 2410 996 091, 2410 996 000 ή στείλτε email στο ivf.thessalias@iaso.gr.

 

Ο Έλεγχος Γονιμότητας πραγματοποιείται στη ΜΙΥΑ που βρίσκεται στον 1o όροφο του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 15:00 και η προσφορά ισχύει έως 31 Ιουλίου 2020.

Η υπογονιμότητα αποτελεί διαταραχή της υγείας και χρήζει αντιμετώπισης. Είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα της σημερινής κοινωνίας που επηρεάζει σχεδόν το 15% των ζευγαριών.  Στη ΜΙΥΑ του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας εφαρμόζονται όλες οι σύγχρονες τεχνικές εξωσωματικής γονιμοποίησης και διατήρησης της γονιμότητας.

Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: https://bit.ly/iaso_ivf