Εκδηλώσεις

Διαδικτυακό σεμινάριο: «Επιστροφή στην κανονικότητα: Προκλήσεις και Ψυχική Υγεία» από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Ποιες είναι οι επιπτώσεις στην ψυχική υγεία και τι αντίκτυπο μπορεί να έχει στις διαπροσωπικές μας σχέσεις η πανδημία του covid-19 και η τρέχουσα υγειονομική κρίση; Ποιες είναι οι προκλήσεις που πιθανόν να κληθούμε να αντιμετωπίσουμε με την επάνοδό μας στην «κανονικότητα»; Πώς μπορούμε να διαχειριστούμε το άγχος και τον φόβο μας για μια ενδεχόμενη νέα έξαρση της πανδημίας;

Αυτά, μεταξύ άλλων, είναι τα θέματα που θα αναπτύξει η Νάταλυ Λούμπα, εγγεγραμμένη Συμβουλευτική Ψυχολόγος, την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 στις 17:00, σε τηλε-σεμινάριο με θέμα «Επιστροφή στην κανονικότητα: Προκλήσεις και Ψυχική Υγεία», το οποίο διοργανώνει το Γραφείο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ). Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να παρακολουθήσει το σεμινάριο αφού συνδεθεί στα εργαλεία τηλεκπαίδευσης του ΑΠΚΥ στο https://tinyurl.com/wadjxc8.

 

Η Νάταλυ Λούμπα είναι Συμβουλευτική Ψυχολόγος εγγεγραμμένη στο μητρώο ψυχολόγων Κύπρου (Αρ. Μητρώου: 515). Κατά τη διάρκεια της πολύχρονης παραμονής της στη Βιέννη εργάστηκε σε κλινικές ψυχικής υγείας και έχει διδάξει μαθήματα ψυχολογίας σε ινστιτούτα ανώτερης εκπαίδευσης. Στο παρόν στάδιο, εργάζεται ως ψυχολόγος στον ιδιωτικό τομέα και συνεργάζεται με το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Γραφείο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης. Παράλληλα, ολοκληρώνει τις διδακτορικές της σπουδές με θέμα την επιστήμη της ψυχοθεραπείας.