ΛΑΡΙΣΑ

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Σε συνεχή λειτουργία και ετοιμότητα

Σε συνεχή λειτουργία και  ετοιμότητα αυτές τις δύσκολες ώρες βρίσκεται το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας,  για να εξυπηρετήσει όποιον ασθενή έχει ανάγκη ιατρικής φροντίδας.

Για τη διασφάλιση της υγείας των ασθενών και του προσωπικού, έχουν έγκαιρα υιοθετηθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα και διενεργούνται οι απαιτούμενοι προληπτικοί έλεγχοιΣυγκεκριμένααπό τη Δευτέρα 30.03.2020, όλοι οι νοσηλευόμενοι ασθενείς υποβάλλονται υποχρεωτικά σε COVID-19 screening test  και εφόσον διαπιστωθεί πιθανή λοίμωξη από τον ιό, ο ασθενής λαμβάνει ιατρικές οδηγίες και παραπέμπεται στα καθορισμένα κέντρα αναφοράς, σύμφωνα πάντα με τις κατευθυντήριες οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική κλινική της Θεσσαλίας και συνεργάζεται με κορυφαίους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων. Στα εξωτερικά ιατρεία μπορεί να εξυπηρετηθεί καθημερινή βάση κάθε είδους περιστατικό, ενώ εφημερεύουν όλες οι βασικές ιατρικές ειδικότητες (Παθολόγος, Καρδιολόγος, Χειρουργός, Ορθοπαιδικός, Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, Νεογνολόγος, Αναισθησιολόγος, Εντατικολόγος) 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

 

Οι συνεργάτες ιατροί του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, πιστοί στο καθήκον τους να υπηρετούν την ιατρική επιστήμη, βρίσκονται στη διάθεση όλων όσων τους έχουν ανάγκη και είναι έτοιμοι να παρέχουν τις ιατρικές τους υπηρεσίες με συνέπεια και κυρίως, με ασφάλεια.

Σε περίπτωση ανάγκης μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2410 9960112410 9960052410 996010 ή στο τηλεφωνικό μας κέντρο 2410 996000.