ΛΑΡΙΣΑ

4 νέα κρούσματα Κορωνοϊού στη Λάρισα- Συνολικά 8 κρούσματα στη Θεσσαλία

Σοκ αποτελεί η είδηση για 4 νεα κρούσματα αλλά κι η πλήρης διασπορά του Κοροναιού στην πόλη της Λάρισας σύμφωνα με τον κ. Συρογιαννόπουλο υπάρχει μεγαλύτερη διασπορά στην πόλη απ’ ότι δείχνει ο αριθμός των διαγνωσμένων κρουσμάτων, διότι δεν έχουν ληφθεί δείγματα οπότε δεν είναι και ανιχνεύσιμα.

Συνεχόμενοι καθημερινοί εργαστηριακοί έλεγχοι γίνονται στη Λάρισα και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο σε ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού.

Ως στιγμής τα διαγνωσμένα θετικά κρούσματα στη Λάρισα είναι 7, βάσει των επίσημων στοιχείων και σύμφωνα με τον κ. Γιώργο Συρογιαννόπουλο, Λοιμωξιολόγο και συντονιστή του ΠΓΝΛ, και στον Βόλο άλλο ένα. Συνολικά τα διαγνωσμένα κρούσματα στη Θεσσαλία είναι 8.

Σε ότι αφορά τα κρούσματα της Λάρισας πρόκειται για τον βουλευτή κ. Χρήστο Κέλλα, τον 53χρονο που επέστρεψε από την Βουλγαρία, την σύζυγό του, τον αδερφό του και την σύζυγο αυτού, καθώς επίσης και δύο ακόμη άτομα που βρέθηκαν θετικά χθες Πέμπτη από εργαστηριακούς ελέγχους που έγιναν σε εργαστήρια εκτός ΠΓΝΛ. Μια υπάλληλο ταχυμεταφορών και ένα ακόμη νεαρό άτομο.

Τέλος το 8ο κρούσμα της Θεσσαλίας είναι ο 22χρονος από τον Βόλο που είχε ταξιδέψει στην Αγγλία.

 

Πηγή: astratv.gr