Μαγνησία

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ομιλία για τα αυτοάνοσα νοσήματα στον Άγιο Γεώργιο Φερών

Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ομιλία για τα αυτοάνοσα νοσήματα την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 17:30 μμ στην κοινότητα του Αγίου Γεωργίου Φερών, μια συνδιοργάνωση του Δήμου με το ΚΕΠ υγείας καθώς και με την πρόεδρο και γενικότερα τη κοινότητα του χωριού.

Κεντρική ομιλήτρια ήταν η ψυχολόγος Ανδριανή Μητροπούλου, που μίλησε για το άγχος, το στρες και την καταπολέμηση τους σε καθημερινή βάση.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο αντιδήμαρχος Χρήστος Παπαρούνας, η τοπική σύμβουλος Αγ. Γεωργίου, κ. Αφροδίτη Τσαρούχα και η πρόεδρος της κοινότητας Αγ.Γεωργίου, κ. Ουρανία Γκουρίτσα που φρόντισε για την άψογη φιλοξενία και οργάνωση.

Την εισήγηση ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση και γόνιμος προβληματισμός.

Την εκδήλωση έκλεισε η συντονίστρια κοινωνικής προστασίας και προαγωγής της δημόσιας υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου, κ. Αντωνία Χασιώτη αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ξεκίνησε ένα όμορφο οδοιπορικό στις κοινότητες του δήμου μας. Οι ημέρες ψυχολογίας στον Αγ. Γεώργιο, συνάντησαν μια υπέροχη φιλοξενία και ένα καταπληκτικό κοινό θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας. Κλείνοντας θα ήθελα να αναφέρω ότι είναι σημαντικό να δούμε το αυτοάνοσο με μια άλλη ματιά …..ως αφύπνιση τυχόν αλλαγής συμπεριφοράς, υπενθύμισης φροντίδας του εαυτού μας, εξέλιξης με νέους στόχους και προοπτικές, ανακαλύπτοντας τις εσωτερικές μας επιθυμίες !!».