ΛΑΡΙΣΑ

Διεθνής Επιστημονική Διημερίδα στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019, διοργανώνεται στο Αμφιθέατρο του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Διεθνής Διημερίδα, με θέμα:

 “Know How in Gynaecological Laparoscopic Surgery”,

σε συνεργασία με την εξειδικευμένη  γυναικολογική, ελάχιστα επεμβατική χειρουργική ομάδα ENDOGYN, με επικεφαλής τον Dr. Ciro Perone,  του Νοσοκομείου Sanatrix της Νάπολης, Ιταλίας.

Η Διημερίδα ξεκινάει την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου με την πραγματοποίηση επιστημονικών διαλέξεων για καίριες γυναικολογικές παθήσεις από διακεκριμένους Ιατρούς και μέλη της Ομάδας ENDOGYN.  Μια από τις κύριες ομιλίες θα πραγματοποιηθεί από τον Καθ. Ουρο-γυναικολόγo στο Cleveland – Ohio USA, Costas Apostolis.

Στις διαλέξεις θα αναπτυχθεί θεματολογία σχετικά με την επιλογή ασθενών και τον καθορισμό των κριτηρίων, για την ορθολογική χρήση της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής.

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου θα μεταδοθούν στο Αμφιθέατρο του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας live λαπαροσκοπικές γυναικολογικές επεμβάσεις, (Λαπαροσκοπικές υστερεκτομές, management περιτοναϊκής ενδομητριωσικής νόσου, διόρθωσης  πρόπτωσης  πυελικών οργάνων), από την αίθουσα Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής του ΙΑΣΩ, με δυνατότητα σχολιασμών και υποβολής ερωτήσεων.

 

Διάρκεια διημερίδας:

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019, 09:00 π.μ. έως 05:00 μ.μ.

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019, 08:30 έως 06:00 μ.μ.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν.

 

Για πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2410 996110 ή στο e-mail marketing.thessalias@iaso.gr.

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι η μεγαλύτερη γενική και μαιευτική ιδιωτική κλινική της Θεσσαλίας με δυναμικότητα πλέον των 200 κλινών, απασχολεί άνω των 340 μισθοδοτούμενους εργαζόμενους και συνεργάζεται με περισσότερους από 350 ιδιώτες ιατρούς.