Ελλάδα

Δωρεάν κλινικός έλεγχος μαστού στο Μετρό Συντάγματος

Η δράση «Μην φοβάσαι την Πρόληψη» θα υλοποιηθεί στο μετρό Συντάγματος στις 10 και 11 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της διεθνούς εκστρατείας «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον καρκίνο του στήθους» που υλοποιείται στην Ελλάδα τα τελευταία 18 χρόνια από τον «Στόχο – Πρόληψη»

Όπως κάθε Οκτώβριο, ο «Στόχος-Πρόληψη» θα βρεθεί κοντά στις γυναίκες με τη δράση «Μην φοβάσαι την Πρόληψη» που θα υλοποιηθεί στο μετρό Συντάγματος την Πέμπτη 10 και Παρασκευή 11 Οκτωβρίου.

Εξειδικευμένοι ιατροί θα βρίσκονται εκεί από τις 8.00 το πρωί έως τις 8.00 το βράδυ για να εξετάσουν και να απαντήσουν τα ερωτήματα των γυναικών που θα βρεθούν στο χώρο.

Η δράση αυτή είναι σημαντική, ενημερώστε τη μητέρα, θεία, αδελφή, τις γυναίκες στο κοντινό σας περιβάλλον να επισκεφθούν την κεντρική αίθουσα στο μετρό Συντάγματος για δωρεάν κλινικό έλεγχο μαστού.

Ο «Στόχος- Πρόληψη», άλλαξε τα δεδομένα στην αντιμετώπιση της πρόληψης του καρκίνου του μαστού με τη διεθνή εκστρατεία «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον καρκίνο του στήθους» η οποία υλοποιείται στην Ελλάδα τα τελευταία 18 χρόνια.

Πηγή: ygeiamou.gr