Ελλάδα

Ιατρικός Υποστηρικτής της 84ης ΔΕΘ το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης

Ιατρικός Υποστηρικτής της 84ης ΔΕΘ είναι το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, έπειτα από την έναρξη σχετικής συνεργασίας ανάμεσα στην ΔΕΘ-Helexpo και στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών.

Η συνεργασία των δύο πλευρών προσφέρει μία σειρά από ιατρικές καλύψεις και προνόμια στους εκθέτες και επισκέπτες.

Ειδικότερα προβλέπεται η παρουσία ασθενοφόρου επανδρωμένο με διασώστες και ιατρό, καθ’ όλη τη διάρκεια της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (7 Σεπτεμβρίου έως 15 Σεπτεμβρίου 2019) ως ακολούθως: I. 10:00-22:00 (Σάββατο & Κυριακή) και II. 16:00-22:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Ακόμη, θα παρέχονται δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από εφημερεύοντες ιατρούς (παθολόγο, γενικό χειρούργο, ορθοπεδικό, καρδιολόγο και γυναικολόγο) του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης (εφόσον πραγματοποιηθεί διακομιδή στις εγκαταστάσεις του).

Οι διαγνωστικές εξετάσεις θα είναι δωρεάν έως του ποσού των 300€ ανά περιστατικό (εφόσον πραγματοποιηθεί διακομιδή), ενώ σε περίπτωση που οι διαγνωστικές εξετάσεις υπερβούν το προαναφερόμενο ποσό, τότε παρέχεται έκπτωση 50%.

Επιπλέον, σε περίπτωση νοσηλείας, μετά από διακομιδή, μέχρι το ποσό των 500€ είναι δωρεάν και η χρέωση του υπολοίπου ποσού, εάν υπάρξει, γίνεται με έκπτωση 30%.

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών διαθέτει όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις και μία μοναδική εμπειρία στην κάλυψη κορυφαίων διεθνών αθλητικών, πολιτιστικών, συνεδριακών και λοιπών διοργανώσεων, που πραγματοποιούνται στη χώρα μας (Ολυμπιακοί Αγώνες, Delphi Forum, κ.α.), ενώ έχει συμβάλλει, με την έγκαιρη και επιστημονικά άρτια παρέμβασή του, στη διατήρηση της φήμης της Ελλάδας στη διενέργεια κορυφαίων εκδηλώσεων.

Η ΔΕΘ-Helexpo έχοντας τη μόνιμη συνεργασία με τη «Νοσοκόμα στο Σπίτι», ενισχύεται με την υποστήριξη του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης, ώστε ο χώρος της 84ης ΔΕΘ να έχει πλήρη κάλυψη όσον αφορά στην παροχή υπηρεσιών υγείας και πρώτων βοηθειών.