ΠΑΙΔΙ

No More Lice: Γιατί και οι ψείρες πάνε κατασκήνωση!!

Μετά την κατασκήνωση, τα παιδιά σας μπορεί να φέρνουν μαζί τους κάτι περισσότερο από καλές αναμνήσεις. Η κατασκηνωτική περίοδος είναι η εποχή που οι ψείρες εξαπλώνονται.

Κάθε φορά που τα κεφαλάκια των παιδιών έρχονται σε άμεση επαφή, οι ψείρες δεν χάνουν την ευκαιρία να συρθούν από το ένα κεφάλι στο άλλο.

Οι ψείρες στους ανθρώπους μεταφέρονται από άτομο σε άτομο μόνο με επαφή μεταξύ των μαλλιών, και δεν πηδούν, δεν πετούν ούτε κολυμπούν. Πολλαπλασιάζονται πολύ γρήγορα προσκολλώντας τα αυγά τους σε μικρή απόσταση από το δέρμα του κεφαλιού αφού η θερμότητα τα βοηθά να εκκολαφθούν.

Τρέφονται με αίμα δαγκώνοντας το δέρμα του κεφαλιού πολλές φορές τη μέρα και έχουν την τάση να παραμένουν προσκολλημένες στα μαλλιά,αφού μόλις χάσουν την πρόσβαση σε αίμα, θα λιμοκτονήσουν και θα πεθάνουν μέσα σε μερικές ώρες.Οι ψείρες της ανθρώπινης κεφαλής δεν μετακινούνται σε άλλα μέρη του σώματός μας ούτε στα κατοικίδια μας.

Το πιο κοινό σύμπτωμα της φθειρίασης είναι η φαγούρα που προκαλείται από αλλεργική αντίδραση στο δάγκωμα της ψείρας. Ωστόσο πολλοί άνθρωποι μπορεί να έχουν ψείρες χωρίς φαγούρα γι’ αυτό και είναι σημαντικό να ελέγχουμε το κεφάλι το παιδιών μας για ψείρες τακτικά.

Μελέτες που έγιναν από το  2013 έως το 2015,κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι ψείρες έχουν καταστεί εξαιρετικά ανθεκτικές στις χημικές ουσίες που περιέχονται στα περισσότερα αντιφθειρικά προϊόντα. Ωστόσο θεραπείες που λειτουργούν δημιουργώντας ασφυξία (μπλοκάροντας τις οπές αναπνοής των ψειρών) και αφυδάτωση στα έντομα και στα αυγά τους είναι αποτελεσματικές.

To No More Lice, είναι ένα θεραπευτικό σκεύασμα που περιέχει μόνο αιθέρια έλαια (coconutoil, aniseoil και ylang-ylang) και αντιμετωπίζει τις ψείρες φυσικά από την πρώτη φορά. Δρα σε μόλις 15 λεπτά χωρίς παρενέργειες! Το No More Lice δρα με μηχανικό τρόπο ενάντια στις ψείρες και έτσι αυτές δεν μπορούν να αναπτύξουν ανοσία. Το λάδι καρύδας (coconut oil) κλείνει τους αεραγωγούς προκαλώντας ασφυξία στην ψείρα, ενώ το έλαιο γλυκάνισου (anise oil) διαλύει την κέρινη επικάλυψη στον εξωσκελετό της ψείρας προκαλώντας αφυδάτωση τόσο στο έντομο όσο και στα αυγά του. Παράλληλα τα συστατικά του No More Lice έχουν αντισηπτική και καταπραϋντική δράση, ενυδατώνουν το κρανίο και εμποδίζουν τους ερεθισμούς που προκαλούν τα τσιμπήματα από τις ψείρες. Δεν ερεθίζει το δέρμα του κεφαλιού του παιδιού και κάνει τα μαλλιά να γλιστράνε εμποδίζοντας τις ψείρες και τα αυγά τους να προσκολληθούν σε αυτά.

Αν λοιπόν οι ψείρες έχουν επισκεφτεί το κεφαλάκι του παιδιού μας το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να εφαρμόσουμε το No More Lice, να το αφήσουμε να δράσει για 15 λεπτά, και να λούσουμε τα μαλλιά του με το σαμπουάν που χρησιμοποιούμε συνήθως. Το ειδικό χτενάκι που περιέχεται στη συσκευασία του No More Lice βοηθάει στο να απομακρύνουμε τις νεκρές ψείρες και τα αυγά τους αμέσως μετά τη χρήση.

 

Βρείτε τους στο facebook εδώ

Βρείτε τους στο Instagram εδώ

LERIVA PHARM Α.Ε

ΤΗΛ: 2106095279

www.nomorelice.gr