Γυναίκα

Υπέγραψε και εσύ για να συμβάλλεις στην αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας

Κάθε χρόνο 3000 παιδιά γεννιούνται με εξωσωματική.

Βοηθήστε να γεννηθούν περισσότερα.

Σε όλον τον κόσμο, περίπου 1 στα 6 ζευγάρια δυσκολεύονται να συλλάβουν. Η υπογονιμότητα είναι τόσο συχνή, που όλοι μας ξέρουμε ζευγάρια -γνωστοί, φίλοι ή συγγενείς- που ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία. Κι αν δεν γνωρίζουμε το πρόβλημά τους είναι επειδή η υπογονιμότητα είναι ακόμα ταμπού και δεν συζητιέται ανοιχτά (αλλά αυτό σύντομα θα αλλάξει).

Επομένως, η υπογονιμότητα είναι ένα πρόβλημα που μας αφορά άμεσα ή έμμεσα ΟΛΟΥΣ. Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Γονιμότητας, ας στηρίξουμε τα υπογόνιμα ζευγάρια υπογράφοντας το παρακάτω ψήφισμα, ώστε και να τα βοηθήσουμε να πραγματοποιήσουνε το όνειρό τους, αλλά και να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας που μαστίζει τη χώρα μας.

Ας στηρίξουμε τα υπογόνιμα ζευγάρια υπογράφοντας αυτό το ψήφισμα, ώστε και να τα βοηθήσουμε να πραγματοποιήσουνε το όνειρό τους, αλλά και να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας που μαστίζει τη χώρα μας.

 

Αν δεν έχεις ήδη συμμετάσχει στην καμπάνια του Πελαργού, μπορείς να:

1) Υπογράψεις το ψήφισμα (με τα αρχικά σου)

2) Κοινοποιήσεις το ψήφισμα μέσω των social media (π.χ. Facebook) στην προσωπική σου σελίδα ή σε σελίδες σχετικού ενδιαφέροντος (π.χ. φόρουμ γονιμότητας)

 

Υπέγραψε εδώ