Μαγνησία

“Φροντίδα” – Νέο Πολυϊατρείο στο Βόλο

Στο κέντρο της Νέας Ιωνίας Βόλου, στην οδό Αναπαύσεως 37 , ένας πανέμορφος, ζεστός χώρος δημιουργήθηκε με την ονομασία πολυϊατρείο «ΦΡΟΝΤΙΔΑ». Ένα αίτημα πολλών συμπολιτών μας, αλλά και ένα όραμα που είχαμε από πολλά χρόνια  για την πόλη μας, απέκτησε σάρκα και οστά, και έγινε πραγματικότητα.

Έχουμε  καταλάβει το πόσο δύσκολο είναι για την γιαγιά ή τον παππού να μεταβεί στον Βόλο για να πάει στον Ορθοπεδικό ή τον Νευρολόγο. Είναι πολύ δύσκολο για την νέα μητέρα να ¨κουβαλήσει¨ το καροτσάκι με το νεογέννητο μωρό μέσα στο λεωφορείο για να το πάει στον Παιδίατρο.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, για την πιο εύκολη πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες, για την βελτίωση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και εν τέλει  για την υγειονομική αλλά και οικονομική  ανάπτυξη της πόλης μας αφού είναι μια μεγάλη  επένδυση για την περιοχή μας που  παράλληλα  προσφέρει θέσεις εργασίας, αλλά  πρωτίστως   αναβαθμίζει  την παροχή ιατρικών υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας.

Στο πολυϊατρείο «ΦΡΟΝΤΙΔΑ» μπορεί ο κάτοικος της Νέας Ιωνίας και του Βόλου, να βρει σε έναν οργανωμένο χώρο πολλές ειδικότητες όπως Γενικής Ιατρικής, Ορθοπεδικής, Γενικής Χειρουργικής, Πνευμονολογίας, Παιδιατρικής, Νευρολογίας, Ψυχιατρικής, Αναισθησιολογίας (Ιατρείο Πόνου), Διαιτολογίας – Διατροφολογίας  κ.α. και άμεσα να εξυπηρετηθεί για το πρόβλημά του. Δεν χρειάζεται να τρέχει από εδώ και από εκεί για να λύσει ένα θέμα υγείας που τον απασχολεί.

Σε αυτή λοιπόν την προσπάθειά μας, σε αυτόν τον αγώνα μας για καλύτερες υγειονομικές υπηρεσίες προς τους συμπολίτες μας, σε αυτή την πραγματοποίηση ενός ονείρου ζωής για την πόλη μας,  καλούμε όλους τους κατοίκους της Νέας Ιωνίας και του Βόλου, να εμπιστευτούν και να καταλάβουν ότι το πολυϊατρείο «ΦΡΟΝΤΙΔΑ» ήρθε στην γειτονιά τους για αυτούς και μόνο για αυτούς.

Ήρθε για να τους προσφέρει απλόχερα την «ΦΡΟΝΤΙΔΑ» που τόσα χρόνια τους έχει λείψει!!!

 

Tα τμήματα που υπάρχουν στο Πολυιατρείο είναι:

ΓΕΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ

ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟ

ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ

ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΚΟ

ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟ

ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΟ

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΟ – ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΟΝΟΥ

ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ

 

Διεύθυνση: Αναπαύσεως 37, Νέα Ιωνία Βόλου

Τηλέφωνο: 2421077000

Email: frontida2019@gmail.com

 

Ωράριο λειτουργίας :

Δευτέρα έως Παρασκευή: 9:00-21:00

Σάββατο: 10:00-13:00

*Παρέχονται ιατρικές υπηρεσίες κατ’ οίκον νοσηλεία.

*Πακέτα παροχών υπηρεσιών σε χρόνιους ασθενείς με έκπτωση.

*Κάρτα υγείας ΦΡΟΝΤΙΔΑ.