ΛΑΡΙΣΑ

Οδοντιατρικός έλεγχος στους παιδικούς σταθμούς Λάρισας

«Τα δοντάκια μου προσέχω μια ζωή για να τα έχω»

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Λάρισας συνεχίζει για τρίτη χρονιά τον  προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο των προνηπίων των 26 Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λαρισαίων.

Σκοπός του προγράμματος είναι η πρόληψη , η υγιεινή, η συμβουλευτική αλλά και η εξοικίωση των μικρών παιδιών με θέματα που αφορούν τη στοματική τους υγιεινή. Ο οδοντιατρικός έλεγχος δίνει τη δυνατότητα να αντιστέκονται σε λιχουδιές, ζαχαρωτά και να αποκτήσουν καλές συνήθειες «Βούρτσισμα βράδυ και πρωί – Όχι ζάχαρη πολλή – Κι υγιεινή διατροφή !!!».

          Σε μία από τις επισκέψεις των εθελοντών οδοντιάτρων στους παιδικούς σταθμούς, παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λάρισας κος Στάθης Κουτσογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρης Δεληγιάννης και η Δ/ντρια Παιδικών Σταθμών & Εκπαιδευτικών Δράσεων Σταυρούλα Μπαξεβάνου.

Η ομάδα εθελοντών  απαρτίζεται από τους οδοντίατρους : Αβραβέ Ασημίνα, Βρανά Ευαγγελία, Καραβάκα Σοφία, Κορώνη Ελένη, Μπατζιάκας Αχιλλέας,  Παραπανήσιου Βασιλική, Τσακμακίδου Ιωάννα, Τσιμπώλη Ελένη, Τσολάκης Ιωάννης.

Ο Δήμος Λαρισαίων ευχαριστεί τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Λάρισας για τη μέχρι τώρα άψογη συνεργασία και την απρόσκοπτη προσπάθεια, ώστε  τα μικρά παιδιά της πόλης μας να διατηρούν σωστή στοματική υγιεινή.