Ειδήσεις, Ελλάδα

Janssen Medical Cloud: Ο αξιόπιστος e-σύμβουλος των επαγγελματιών Υγείας

Μια ολοκληρωμένη ψηφιακή πλατφόρμα με χρήσιμο εκπαιδευτικό υλικό για όλους τους Έλληνες επαγγελματίες στο χώρο της Υγείας δημιούργησε η Janssen Ελλάδος. Μέσω της νέας, εύχρηστης διαδικτυακής πλατφόρμας «Janssen Medical Cloud», η φαρμακευτική εταιρεία του μεγαλύτερου παγκόσμιου ομίλου στη Φροντίδα Υγείας, Johnson & Johnson, προσφέρει με μόλις ένα κλικ, όχι μόνο άμεση πρόσβαση σε μία πλούσια πηγή ιατρικών ερευνών και επιστημονικών πληροφοριών δωρεάν, αλλά και τη δυνατότητα περαιτέρω υποστήριξης των ενδιαφερόμενων με προσωποποιημένες υπηρεσίες.

Πρόκειται για ένα προηγμένο διαδικτυακό εργαλείο, που θα αναδειχθεί στον καλύτερο hi-tech σύμβουλο της ελληνικής ιατρικής κοινότητας, καθώς παρέχει στους επαγγελματίες προσωποποιημένη περιήγηση σε επιστημονικό υλικό ανά θεραπευτική κατηγορία και άμεση ενημέρωση, τόσο για τα καινοτόμα προϊόντα της Janssen, όσο και για θέματα που αφορούν στις εξελίξεις γύρω από τον κλάδο της Υγείας.

e-ατρικός σύμβουλος

Αξιοποιώντας, λοιπόν, τη δύναμή της τεχνολογίας και του διαδικτύου, η Janssen κατάφερε για μία ακόμα φορά να καινοτομήσει προς όφελος των ασθενών, φροντίζοντας να παρέχει την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση στους επαγγελματίες της Υγείας για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της Ιατρικής και της Φαρμακευτικής. Η εταιρεία ανέπτυξε, δηλαδή, μια αξιόπιστη πηγή εμπεριστατωμένης πληροφόρησης, η οποία θα συμβάλλει στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και κατ’ επέκταση θα βοηθάει τους ανθρώπους να ζήσουν υγιέστερες και πιο ευτυχισμένες ζωές.

Εκτός, όμως, από την πλούσια θεματολογία που μπορεί να ανακαλύψουν οι χρήστες της πρωτοποριακής πλατφόρμας «Janssen Medical Cloud», οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες θα έχουν στα χέρια τους έναν «έξυπνο» τρόπο αναζήτησης ιατρικών μελετών και εξειδικευμένης αρθρογραφίας ερευνητικού περιεχομένου, χάρη στο εξελιγμένο σύστημα προσωποποιημένων υπηρεσιών που έχουν αναπτύξει οι ειδικοί της φαρμακευτικής εταιρείας. Έτσι, μέσα από επιστημονικά ερωτήματα, κάθε ιατρός θα μπορεί να έχει διαρκώς πρόσβαση σε μία ανεξάντλητη πηγή πληροφορίων, η οποία θα καλύπτει τις ανάγκες του για καθημερινή και έγκυρη ενημέρωση και εκπαίδευση. Η Αιματολογία, η Ογκολογία, η Νευροεπιστήμη και η Ανοσολογία είναι ορισμένες μόνο από τις κατηγορίες που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα, οι οποίες και θα ενημερώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα με νέο υλικό.

Συνεχής υποστήριξη με τη σφραγίδα της Janssen

Η υποστήριξη των επαγγελματιών του χώρου της Υγείας, όμως, δεν σταματά εδώ. Η Janssen, θέλοντας να αξιοποιήσει περαιτέρω τα ψηφιακά μέσα προς όφελος της ιατρικής κοινότητας και των ασθενών, δημιούργησε το τμήμα «Innovation & Business Excellence», το οποίο έχει ως στόχο τη συνεχή ανάπτυξη της πλατφόρμας Janssen Medical Cloud. Όντας πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις, η Janssen αξιοποιεί τις δυνατότητες της τεχνολογίας και του ίντερνετ για τη δημιουργία καινοτόμων και ωφέλιμων ψηφιακών υπηρεσιών, οι οποίες θα εξυπηρετούν τις απαιτήσεις που προκύπτουν συνεχώς στον κλάδο της Υγείας. Η πλατφόρμα, που απευθύνεται αποκλειστικά στην ιατρική κοινότητα, είναι προσβάσιμη δωρεάν στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.janssenmedicalcloud.gr/.

Αυτή η νέα διαδικτυακή πρωτοβουλία της JANSSEN ακολουθεί τη φιλοσοφία της φαρμακευτικής εταιρείας του μεγαλύτερου παγκόσμιου ομίλου στη Φροντίδα Υγείας, Johnson & Johnson, που έχει ως στόχο την αντιμετώπιση και την επίλυση των πιο σημαντικών ανεκπλήρωτων ιατρικών αναγκών της σύγχρονης εποχής στην ογκολογία, την ανοσολογία, τις νευροεπιστήµες, τις λοιμώδεις νόσους και τα εμβόλια, καθώς και τις καρδιαγγειακές και µμεταβολικές νόσους.

Καθοδηγούμενη από τη δέσμευσή της προς τους ασθενείς, αναπτύσσει συνεχώς νέα προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις φροντίδας υγείας για την παροχή βοήθειας στους ανθρώπους µε σοβαρές νόσους σε ολόκληρο τον κόσμο. Εκτός από τα καινοτόμα φάρμακά της, η Janssen-Cilag International NV και οι θυγατρικές της σε όλο τον κόσμο βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης πρωτοβουλιών εκπαίδευσης και δημόσιας πολιτικής για την εξασφάλιση πρόσβασης, τόσο στις πιο πρόσφατες θεραπευτικές πληροφορίες και υπηρεσίες υποστήριξης, όσο και στην ποιοτική φροντίδα για τους ασθενείς και τις οικογένειές τους, τους φροντιστές και τους υποστηρικτές τους, καθώς και για τους επαγγελματίες στο χώρο της Υγείας.

Πηγή: newsbomb.gr