Μαγνησία

Για άλλη μια φορά το Νοσοκομείο Βόλου ξεχασμένο από τους πολιτικούς του τόπου

Μήνυμα προς όλους τους πολιτικούς της Μαγνησίας έστειλε σήμερα από το facebook ο γνωστός ογκολόγος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βόλου κ. Γιώργος Ρήγας που επισκέπτονται το Νοσοκομείο Βόλου μόνο για εγκαίνια και γιορτές και όχι στις διεκδικήσεις για προσωπικό.

«Καλήμερα σε όλους.
Μετά τη δραματική χθεσινοβραδινή ανακοίνωση-έκκληση του Προέδρου της ΕΙΝΚΥΜ για τα προβλήματα υποστελέχωσης του Νοσοκομείου Βόλου σε Ιατρικό Προσωπικό,το μπαλάκι πέφτει στη μεριά του Πολιτικού Προσωπικού του Νομού να πιέσουν όλοι για να αποφευχθούν τα χειρότερα τα οποία δυστυχώς έρχονται. Προσωπικά έχω χτυπήσει τα καμπανάκια πολύ καιρό τώρα και αντιμετωπίστηκα με χλεύη.Δεν πειράζει όμως. Το θέμα είναι τι κάνουμε τώρα! Δεν είναι η ώρα της κριτικής αλλά η ώρα του αγώνα και της Διεκδίκησης! Είμαστε όλοι μαζί οι γιατροί ενωμένοι.
Να υπενθυμίσω τη Διεύθυνση του Νοσοκομείου Βόλου για ορισμένους Πολιτικούς που η Παρουσία τους 3-4 φορές το χρόνο για καθαρά και μόνο επικοινωνιακούς λόγους σε Εγκαίνια και Γιορτές προφανώς δεν τους επιτρέπει να τη θυμούνται: ΠΟΛΥΜΕΡΗ 134 ΒΟΛΟΣ. ΤΚ 38222. Τους περιμένουμε!
Περιμένουμε επίσης και τον κόσμο,τους Πολίτες της Μαγνησίας να είναι στο πλευρό μας».