Εκδηλώσεις

Ολοκληρώθηκε η Διεθνής Διημερίδα του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και της κλινικής SANATRIX της Νάπολη

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη μέρα της διεθνής Διημερίδας την οποία οργανώνει το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας σε συνεργασία με την κλινική SANATRIX της Νάπολη (Clinica Sanatrix, Napoli (NA) – Italia)  με τίτλο “THE LAPAROSCOPIC GYNAECOLOGICAL SURGERY” , η οποία πραγματοποιείται στο αμφιθέατρο του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στις 12 και 13 Μαρτίου.

Καταξιωμένοι ιατροί, διαφόρων ειδικοτήτων, εξέφρασαν τις απόψεις τους με πλούσια και άκρως επιστημονική θεματολογία και ανέλυσαν την  ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική και τις εφαρμογές της στη σύγχρονη γυναικολογία.

Επίσης στη πρώτη μέρα της διημερίδας, τονίστηκε η σημασία της εκπαίδευσης από απόσταση χρησιμοποιώντας διαδικτυακές πλατφόρμες επικοινωνίας.

Η δεύτερη μέρα περιλαμβάνει ζωντανή μετάδοση χειρουργείων από το  καταξιωμένο κέντρο εκπαίδευσης του εξωτερικού SANATRIX, με δυνατότητα ταυτόχρονων σχολιασμών και ερωτήσεων.

Στις μέρες μας, η απόσταση δεν είναι πια εμπόδιο στην συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση, θέτοντας τα θεμέλια για την ιδανική και σύγχρονη ιατρική φροντίδα.

   

Τέλος το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κο Ευάγγελο Καναβό για την συμβολή του στην οργάνωση της επιστημονικής εκδήλωσης.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 2410  996110 (Τμήμα Marketing and Sales ΙΑΣΩ Θεσσαλίας).