Εκδηλώσεις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τον Καρκίνο του Προστάτη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τον Καρκίνο του Προστάτη χθες το απόγευμα στις 18:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας Βόλου που διοργάνωσε  το ιατρικό περιοδικό Θεσσαλών Υγεία και το τοπικό τμήμα AHEPA HJ-13 ARGONAUTS ΒΟΛΟΣ.

Την ομιλία άνοιξε η Υπεύθυνη του περιοδικού Θεσσαλών Υγεία  κ. Αγγελοπούλου και ο Πρόεδρος των ΑΧΕΠΑ κ. Τσόπελας Δημήτρης ο οποίος μας μίλησε γενικότερα για την οργάνωση και τι προσφέρει στην κοινωνία.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο κ. Ρήγας Γεώργιος- Ογκολόγος του Αχιλλιπούλειου Γενικού Νοσοκομείου Βόλου που μας ενημερώσε για τα περιστατικά καρκίνου στη Μαγνησία που αντιμετωπίζει στο Νοσοκομείο.

Το παρών έδωσε και η κ. Έλενα Αντωνοπούλου πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ξεκίνησε ο κ. Παπαπάνος Χρήστος – Χειρουργός Ουρολόγος με μια γενική προσέγγιση του Καρκίνου και συνέχισε ο κ. Σχιζονίκας Ξενοφών –  Χειρουργός Ουρολόγος αναλύοντας το χειρουργικό κομμάτι. Μετά ο κ. Σαλβαράς Ακτινοθεραπευτής Ογκολόγος μας μίλησε για την ακτινοθεραπευτική αντιμετώπιση του καρκίνου. Ο  κ. Κουτσιαρής Επαμεινώνδας – Χειρουργός Ουρολόγος | Ανδρολόγος μας ενημέρωσε για το πώς επηρεάζεται η σεξουαλικότητα ενός άνδρα μετά τον Καρκίνο του Προστάτη.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης το κοινό συμμετείχε με ερωτήσεις.

Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και τους γιατρούς που μας εμπιστεύτηκαν για την διοργάνωση.

Ευχαριστούμε πολύ την ΕΨΑ Α.Ε. για την ευγενική χορηγία της.