Μαγνησία

Η Πρόεδρος Συλλόγου Καρκινοπαθών Μαγνησίας διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχει πρόβλημα με τη λειτουργία της Μονάδας στο Αχιλλοπούλειο

Η Μονάδα Καρκινοπαθών θα συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία της καθώς και τις θεραπείες των ασθενών όπως μας ενημερώνει η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών ν. Μαγνησίας, εκ μέρους των μελών του ΔΣ και του Συλλόγου: 

Βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση και αναγκάζομαι, εκ μέρους του Συλλόγου Καρκινοπαθών ως νόμιμη Πρόεδρός του, να σας ενημερώσω πως ποτέ δεν είχαμε οποιαδήποτε εμπλοκή όπως ισχυρίζονται, ανακοινώνουν και υπογράφουν κάποιοι, χρησιμοποιώντας εμάς ως σημεία για τους δικούς τους σκοπούς, τους οποίους και δεν γνωρίζουμε.Θεωρούμε ανεπίτρεπτο και ανήθικο να εμπλέκουν τον Σύλλογο Καρκινοπαθών σε αντιπαραθέσεις και να δημιουργούν, μέσα από ανακοινώσεις, αγωνία και ανασφάλεια σε ανθρώπους πού παλεύουν καθημερινά για την επόμενη μέρα της ζωής τους.

Απευθυνόμενη και στα μέλη μας, με αυτή την ανακοίνωση έχουμε σκοπό να τα καθησυχάσουμε και να τους μεταφέρουμε για μια ακόμη φορά τη διαβεβαίωση της Διοίκησης ότι η Μονάδα θα συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία της καθώς και τις θεραπείες των μελών της.

Τέλος, παρακαλώ ως Πρόεδρος Καρκινοπαθών Ν Μαγνησίας ας μας επιτρέπουν κάποιοι να αποφασίζουμε εμείς και όχι άλλοι για εμάς.Τα προβλήματα δεν μας φθίνουν. Μας κάνουν να αγωνιζόμαστε εντονότερα σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για τη βελτίωση των συνθηκών στο χώρο του Καρκίνου.Για μια ακόμη φορά καλώ τους Καρκινοπαθείς-συγγενείς και Φίλους να πλαισιώσουν τον Σύλλογο ώστε όλοι ΜΑΖΙ να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας

– ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ –