Μαγνησία

Συνάντηση με τη Φλόγα Μαγνησίας

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα η Φλόγα Μαγνησίας για να μας ενημερώσει για τις δυο χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνει.

Η κυρία Ντίνα Τριανταφύλλου , υπεύθυνη του Τμήματος «Φλόγα Μαγνησίας» μαζί με την Άλκηστη Κοσμά, εκπρόσωπος του gym way και Μπουδαλάκη Γεωργία υπεύθυνη της Κοινωνικής Σχολής Βόλου μας ενημέρωσαν για τις δυο χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνουν για να στηρίξουν τον αγώνα του Συλλόγου.

Το gym way στα πλαίσια των ετήσιων εκδηλώσεων για την στήριξη του παιδικού καρκίνου διοργανώνει το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στην Εκκλησία του Αγίου Νικολάου από τις 10:00 έως τις 22:00 κωπηλατικός αγώνας με κωπηλατικά εργόμετρα. Το κοινό κάθε ηλικίας θα μπορεί να συμμετέχει με την βοήθεια προπονητών κωπηλασίας και  γυμναστών και το κόστος συμμετοχής θα ανέρχεται στα 3 ευρώ ,τα οποία θα  διατεθούν στη Φλόγα. Για δηλώσεις συμμετοχής είτε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα  www.rowforfloga.gr είτε το κατάστημα gym way (Μακρυνίτσης 50).

Η Κοινωνικής Σχολής Δήμου  Βόλου διοργανώνει παράσταση αφιερωμένη στη “Φλόγα’ και στον καρκίνο παιδικής ηλικίας την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Βόλου (Ι. Καρτάλη με Πολυμέρη) στις 18:00. Κατά τη διάρκεια και μετά την παράσταση θα υπάρχει Χριστουγεννιάτικο bazzar με προϊόντα της Φλόγας και κατασκευές από εθελόντριες, λαχειοφόρος υπέρ της Φλόγας με δώρα από την Μαίρη Συνατσάκη, την Αθηνά Οικονομάκου και την Κατερίνα Καινούργιου . Στο τέλος θα ακολουθήσει πάρτι και χορός με τα παιδιά!

Η κ. Ντίνα Τριανταφύλλου μας εξήγησε πως όλες τις μέρες όποιος θέλει μπορεί να επισκεφτεί τα γραφεία του Συλλόγου σε ωράρια καταστημάτων  για να αγοράσει κάποια από τις υπέροχες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες είτε στο eshop στο site.

Τόνισε ότι η Φλόγα έχει μπει δυναμικά στο χώρο της Δημόσιας Υγείας και των Νοσοκομείων πληρώνοντας 11 μισθούς γιατρών. Επιπλέον, σε ερώτηση για τα περιστατικά Παιδικού Καρκίνου στη Μαγνησία απάντησε πως το 2018 υπήρξαν μόνο δύο νέες διαγνώσεις ενώ το σύνολο των παιδιών που φιλοξενούνται και νοσηλεύονται κατά διαστήματα είναι 16.